//Add More external stylesheets DoNotSpy11 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα windows



Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

DoNotSpy11 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα windows

read

Όπως είναι γνωστό, η Microsoft έχει εισάγει πολλές νέες "διαγνωστικές" λειτουργίες με τα Windows 10 και φυσικά με τα windows 11.

Αυτές οι υπηρεσίες βοηθούν τη Microsoft να συλλέξει δεδομένα χρήσης και έτσι να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση. Ωστόσο, η συλλογή και κοινή χρήση των δεδομένων σας με μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως θέτει σε κίνδυνο το απόρρητο σας.

To DoNotSpy11 είναι εργαλείο λογισμικού σχεδιασμένο να βελτιώνει το απόρρητο και την ασφάλεια παρέχοντας στους χρήστες τον έλεγχο των προσωπικών τους στοιχείων και στοχεύει στην προστασία από ανεπιθύμητες δραστηριότητες συλλογής δεδομένων και παρακολούθησης.

Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε διάφορες ρυθμίσεις απορρήτου στις συσκευές σας. Το εργαλείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την τηλεμετρία, να περιορίσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας, να αποκλείσετε την πρόσβαση σε κάμερα και μικρόφωνο, να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Το καθιστά προσβάσιμο ακόμη και για όσους έχουν περιορισμένες τεχνικές γνώσεις. Το πρόγραμμα παρέχει σαφείς εξηγήσεις για κάθε ρύθμιση και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις προτιμήσεις απορρήτου σύμφωνα με τις ανάγκες τους και σας κρατά ενήμερους σχετικά με πιθανούς κινδύνους απορρήτου παρέχοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Συνολικά, είναι μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών τους δεδομένων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DoNotSpy11


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!