//Add More external stylesheets DesignCap : Δημιουργήστε αφίσες, διαφημιστικά μπάνερ, επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια σε λίγα λεπτά



Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

DesignCap : Δημιουργήστε αφίσες, διαφημιστικά μπάνερ, επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια σε λίγα λεπτά

read

Δημιουργήστε αφίσες και φυλλάδια σε λίγα λεπτά, εμπνευστείτε από εκατοντάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα και δημιουργήστε τις δικές σας αφίσες και φυλλάδια για διάφορες περιστάσεις και εκδηλώσεις. Βελτιώστε τις αφίσες και τα φυλλάδια σας με μια μεγάλη ποικιλία από φωτογραφίες, εικόνες clipart, σχήματα, γραμματοσειρές και υπόβαθρα. Η εφαρμογή είναι πλήρως προσαρμόσιμη με πολλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας που σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις αφίσες και τα φυλλάδια σας σαν επαγγελματίας με μερικά μόνο κλικ.

Περιλαμβάνει επίσης, εκατοντάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα, μια μεγάλη ποικιλία από φωτογραφίες εικόνες clipart, γραμματοσειρές κειμένου και φόντο. Επιλέξτε ανάμεσα από εκατοντάδες πρότυπα αφίσας και φυλλαδίων για να ξεκινήσετε το ταξίδι σχεδιασμού σας. Όλα τα σχέδια αφίσας και φυλλαδίων καλύπτουν διάφορα θέματα, όπως διαφήμιση, πώληση, γάμος, αθλητισμός, διακοπές και πολλά άλλα που θα σας σας δώσουν ιδέες και έμπνευση.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον σκοπό των αφισών ή των φυλλαδίων σας, το DesignCap θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Για να βελτιώσετε περαιτέρω τις αφίσες και τα φυλλάδια σας, μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες .

Διαθέτει, πολλά επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας για την προσαρμογή των αφισών και των φυλλαδίων σας όπως θέλετε, όπως ρύθμιση μεγέθους, θέση, περιστροφή, αλλαγή γραμματοσειράς κειμένου, χρώμα, εφέ, ευθυγράμμιση, εφαρμογή ειδικού φόντου και διαχείριση επιπέδων.

Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να ΄΄ξεδιπλώσετε΄΄ τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε εκπληκτικές αφίσες και φυλλάδια που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας. Το DesignCap προσφέρει πολλά εργαλεία επεξεργασίας για τις ανάγκες της προσαρμογής της εικόνας σας όπως εφαρμογή εφέ, περικοπή και διαχείριση επιπέδων. Αφού επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία στη γραμμή εργαλείων που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.

Ας δούμε τώρα τι περιλαμβάνει : Στην κατηγορία πρότυπα μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από διαθέσιμα πρότυπα κατανεμημένα ανά κατηγορίες όπως για παράδειγμα μουσική, εκπαίδευση και άλλα. Στην στην επιλογή φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες, να εισάγετε φωτογραφίες Facebook και άλλες online εικόνες.

Στην κατηγορία κείμενο θα βρείτε όλες τις επιλογές που χρειάζονται για να προσθέσετε κείμενο, να αλλάξετε τη γραμματοσειρά και άλλα, τέλος επιλέγοντας BKGground  μπορείτε να καθορίσετε ένα χρώμα ή να επιλέξετε ένα μοτίβο για το φόντο της αφίσας που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία της αφίσας σας, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευση που βρίσκεται στην κορυφή και επιλέξτε τη μορφή στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε το γραφικό σας. Συνοψίζοντας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που διακρίνεται όχι μόνο για την απλότητα χρήσης της αλλά και για το πλήθος του περιεχομένου και το εύρος των δυνατοτήτων που παρέχει.

Έτσι λοιπόν. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες, γραφικά για όλες τις χρήσεις, διάφορα μενού, προσκλήσεις, ευχητήριες κάρτες, κάρτες γενεθλίων, διαφημιστικά μπάνερ και ότι άλλο σχετικό μπορείτε να φανταστείτε.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρεις επιλογές, την δωρεάν, με απλή εγγραφή μέσω e-mail που διαθέτει περιορισμένο αριθμό δυνατοτήτων, διαθέσιμων προτύπων και γραφικών, την Basic που περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό προτύπων, απεριόριστο αριθμό εικονιδίων, απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και εξαγωγή σε PDF, δυνατότητα προσθήκης 100 εικόνων και αποθήκευση 100 σχεδίων, και την Plus που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω της βασικής έκδοσης με την διαφορά ότι σε αυτήν μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 1000 εικόνες και να σώσετε πάνω από 1000 σχέδια.

Εν κατακλείδι, αν ασχολείστε επαγγελματικά με την παραγωγή γραφικών και σχεδίων, ή αν απλά θέλετε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής το ποσό για την αναβάθμιση σε Basic και Plus είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με τις δυνατότητες που προσφέρει .


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!