//Add More external stylesheets Advanced IP Scanner: Σάρωση και ανάλυση δικτύων LAN



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Advanced IP Scanner: Σάρωση και ανάλυση δικτύων LAN

read

Αξιόπιστη και δωρεάν σάρωση δικτύου για την ανάλυση δικτύων LAN. Το πρόγραμμα σαρώνει όλες τις δικτυακές συσκευές, παρέχει πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους και διακομιστές FTP, παρέχει απομακρυσμένο έλεγχο υπολογιστών (μέσω RDP και του Radmin), ενώ επιτρέπει ακόμη και την απομακρυσμένη απενεργοποίηση υπολογιστών. Είναι εύχρηστο και εκτελείται ως φορητή έκδοση. Θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη επιλογή κάθε διαχειριστή δικτύων.Σαρώσετε ταυτόχρονα εκατοντάδες διευθύνσεις IP με υψηλή ταχύτητα.

Το λογισμικό υποστηρίζει σάρωση HTTP, HTTPS, FTP και κοινόχρηστων φακέλων. Σαρώστε το δίκτυό σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων υπολογιστών και διευθύνσεων MAC. 

Το Advanced IP Scanner και το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης Radmin είναι ενοποιημένα σε πολλά επίπεδα. Το IP Scanner σάς επιτρέπει να σαρώσετε το δίκτυό σας, να εντοπίσετε όλους τους υπολογιστές που εκτελούν το Radmin Server και να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς με ένα κλικ.

Η δωρεάν εφαρμογή Radmin Viewer πρέπει να είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα απομακρυσμένο μηχάνημα που εκτελεί το Radmin Server. Με το Radmin, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον απομακρυσμένο υπολογιστή σε κατάσταση Πλήρους ελέγχου, Μεταφοράς αρχείων και Telnet.
 
Η λειτουργία αυτή απενεργοποιεί οποιοδήποτε απομακρυσμένο μηχάνημα ή ομάδα μηχανημάτων που εκτελούν ένα λειτουργικό σύστημα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προεπιλεγμένα σας δικαιώματα πρόσβασης ή να καθορίσετε ένα όνομα και κωδικό πρόσβασης για τερματισμό λειτουργίας. 

Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για τους διαχειριστές, καθότι επιτρέπει την ταυτόχρονη απενεργοποίηση όλων των υπολογιστών μιας προσαρμοσμένης λίστας με ένα μόνο χειρισμό στο τέλος της εργάσιμης ημέρας. Μπορείτε να αφυπνίσετε οποιοδήποτε μηχάνημα ή ομάδα μηχανημάτων εξ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας το Advanced IP Scanner, εάν οι κάρτες δικτύου των μηχανημάτων αυτών υποστηρίζουν τη λειτουργία "Wake-On-LAN". 

Σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε γρήγορες εντολές (ping, tracert, telnet και SSH) σε επιλεγμένο υπολογιστή. Το Advanced IP Scanner διαθέτει ένα απλό και φιλικό περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη. 

Για απλούστευση των λειτουργιών δέσμης, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια λίστα υπολογιστών προς σάρωση σε μια λίστα με Αγαπημένα. Το Advanced IP Scanner θα φορτώνει αυτόματα τα αγαπημένα σας κατά την εκκίνηση. Μπορείτε τότε να επιλέγετε κατά πόσο να πραγματοποιηθεί σάρωση ολόκληρου του δικτύου ή μόνο των υπολογιστών της λίστας με τα αγαπημένα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!