Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

ScanTransfer : Μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστήΨάχνετε ένα απλό τρόπο για να μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό στον υπολογιστή σας;Το ScanTransfer είναι ένα δωρεάν λογισμικό επιφάνειας εργασίας των Windows το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνο στον υπολογιστή ή στο φορητό σας υπολογιστή χωρίς να απαιτεί να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σας ή το Twitter / Facebook για να σαρώσετε τον κωδικό QR στη συσκευή ScanTransfer και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη μεταφορά. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε εκατοντάδες αρχεία κάθε φορά και θα ολοκληρώσει την εργασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω της τεχνολογίας επιτάχυνσης μεταφοράς ταχύτητας .


Το ScanTransfer υποστηρίζει τη μεταφορά πολλών συσκευών, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία ταυτόχρονα από περισσότερες από μία έξυπνες συσκευές. Επιπλέον, τα προσωπικά σας αρχεία και το απόρρητο θα προστατεύονται καλά λόγω του ότι το ScanTransfer είναι μια εφαρμογή LAN (Local Area Network). Εάν δεν υπάρχει δίκτυο WiFi στο δωμάτιο, απλώς ενεργοποιήστε το Hotspot στο τηλέφωνό σας και συνδέστε τον υπολογιστή / φορητό υπολογιστή με το δίκτυο hotspot και το ScanTransfer θα δουλέψει  κανονικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
ScanTransfer : Μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή
4/ 5 stars - "ScanTransfer : Μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή" Ψάχνετε ένα απλό τρόπο για να μεταφέρετε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό στον υπολογιστή σας;Το ScanTransfer είναι έ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>