multcloud : Διαχειριστείτε ενοποιήστε και μεταφέρετε αρχεία σε Online υπηρεσίες αποθήκευσης
Σήμερα,  οι υπηρεσίες online αποθήκευσης γίνονται ολοένα και πιο χρήσιμες στη δουλειά μας ή την καθημερινή μας ζωή και πολλοί από εμάς έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς cloud drive. Ωστόσο, αυτό έχει επίσης οδηγήσει σε δυσκολία διαχείρισης όλων αυτών των αρχείων σε διαφορετικές υπηρεσίες cloud, ειδικά όταν πρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ τους.

Το MultCloud είναι ένας διαδικτυακός διαχειριστής νέφους που σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα μέσω υπηρεσιών cloud ή online storage (π.χ. Google Drive, Dropbox, OneDrive, box, MEGA κ.λπ.) και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στο διαδίκτυο με μια ενιαία σύνδεση.
Το MultCloud αποτελεί μία μοναδική online εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να τους ενοποιήσουμε και να τους διαχειριστούμε. Για παράδειγμα αν έχετε λογαριασμό στο Dropbox, SkyDrive, και το Google Drive, η στο Dropbox μπορείτε να τους διαχειριστείτε και αντιγράψετε αρχεία από τον ένα στον άλλο. Εννοείται ότι πριν από θα πρέπει να έχουμε εγγραφεί στους συγκεκριμένους παρόχους αποθήκευσης και να έχουμε ή να φτιάξουμε κάποιο λογαριασμό. Υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες Cloud όπως Google Drive, Dropbox, Box.net, Skydrive, Amazon S3, SugarSync, OneDrive, Box, Yandex και πολλούς άλλους.

Το MultCloud υποστηρίζει τη μεταφορά χρονοδιαγράμματος για την ανανέωση των περιεχομένων στα άλλα σύννεφα μετά από κάθε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, παράλληλη μεταφορά για μεταφορά ταυτόχρονα πολλαπλών εργασιών, μεταφορά μετάδοσης για μεταφορά δεδομένων όταν ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας, διαχείριση εργασιών καθώς και προβολή καταγραφών.

Το MultCloud συγχρονίζει δύο σύννεφα ή καταλόγους σε δύο σύννεφα μέσω συγχρονισμού συγχρονισμού, αμφίδρομο συγχρονισμό, απλό συγχρονισμό, συγχρονισμό καθρέφτη, συγχρονισμό μετακίνησης, συσσωρευμένο συγχρονισμό, συγχρονισμό ενημέρωσης, συγχρονισμό εφεδρικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό πλήρους αντιγραφής όλων των εννέα τρόπων. 

Επιπλέον, υποστηρίζει προβολή συγχρονισμού χρονοδιαγράμματος, διαχειριστή εργασιών και προβολή αρχείων καταγραφής.  Μπορεί να διαχειριστεί πολλές αποθήκες cloud  με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στον Windows Explorer, συμπεριλαμβανομένων μεταφορτώσεων, λήψεων, διαγραφής, μετονομασίας, προεπισκόπισης αρχείων σύννεφου, δημιουργία νέου φακέλου κοινή χρήση, μετακίνηση, περικοπή, αντιγραφή & επικόλληση αρχείων στο σύννεφο. Μπορεί επίσης να συνδυάσει πολλαπλές αποθήκες σύννεφων που ανήκουν σε διαφορετικές μονάδες σύννεφων σε μία και να σας κάνουν να τις χρησιμοποιήσετε σαν σε ένα cloud drive.

Στην δωρεάν του έκδοση σας προσφέρει 2ΤB data traffic που όμως μπορείτε να τα επεκτείνετε μέχρι 10 ΤΒ συστήνοντας απλά το MultCloud σε άλλα άτομα. Για να αποκτήσουμε λογαριασμό στο MultCloud πρέπει να κάνουμε registration η εναλλακτικά να συνδεθούμε μέσω του λογαριασμού μας στο Google ή το FacebookΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού συνδεθούμε στην εφαρμογή το πρώτο μας βήμα είναι να κάνουμε registration (είναι δωρεάν). Αυτό γίνεται με μία απλή εγγραφή στην υπηρεσία δίνοντας το e-mail μας και καθορίζοντας ένα username και κωδικό. Θα σας σταλεί στο e-mail που θα δώσετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης όπου θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο.
2
Κάντε login στον λογαριασμό  σας και  εισέλθετε στην υπηρεσία.
3
Κάντε κλικ σε κάθε μία υπηρεσία ξεχωριστά και  προσθέσετε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε .
4
Από εκεί και μετά μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αλλαγές ή τις μεταφορές αρχείων μεταξύ των υπηρεσιών που έχετε προσθέσει. Για παράδειγμα, έχω προσθέσει τον λογαριασμό μου στο OneDrive και στο Google Drive και θέλω να κάνω αντιγραφή ένα φάκελο από το Google Drive στο OneDrive. Επιλέγω Google Drive διαλέγω τον φάκελο που θέλω να αντιγράψω και τον τσεκάρω, πατάω με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μου επάνω στον φάκελο και επιλέγω τις ενέργειες που θέλω να κάνω. Στο παράδειγμά μας έχω επιλέξει αντιγραφή. Επιλέγω Copy κλικάρω μετά την υπηρεσία OneDrive και με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μου στο σημείο που θέλω πατάω paste. Αυτό ήταν, όπως θα δείτε στην κάτω πλευρά θα εμφανιστεί η σχετική μπάρα προόδου της αντιγραφής και ο φάκελος θα αντιγραφεί εκεί που έχω καθορίσει. χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να αντιγραφεί το αρχείο και παράλληλα μπορείτε να κάνετε και άλλες εργασίες,ή ακόμη και να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε αργότερα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων σας.


Author's Website:

multcloud : Διαχειριστείτε ενοποιήστε και μεταφέρετε αρχεία σε Online υπηρεσίες αποθήκευσης
4/ 5 stars - "multcloud : Διαχειριστείτε ενοποιήστε και μεταφέρετε αρχεία σε Online υπηρεσίες αποθήκευσης" Σήμερα,  οι υπηρεσίες online αποθήκευσης γίνονται ολοένα και πιο χρήσιμες στη δουλειά μας ή την καθημερινή μας ζωή και πολλοί από...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>