Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

lossless-cut : Περικόψτε τμήματα από οποιοδήποτε βίντεοΠρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο πολλαπλών πλατφορμών για την απρόσκοπτη κοπή αρχείων βίντεο και ήχου για την ακατέργαστη επεξεργασία μεγάλων αρχείων βίντεο που έχουν ληφθεί από βιντεοκάμερα, GoPro, drone κ.λ.π. Σας επιτρέπει να εξάγετε γρήγορα τα επιθυμητά τμήματα από τα βίντεο σας και να απορρίψετε τα άλλα χωρίς να χάσετε από ποιότητα. Δεν κάνει καμία αποκωδικοποίηση - κωδικοποίηση και επομένως είναι εξαιρετικά γρήγορο.

Δεδομένου ότι το LosslessCut βασίζεται στο Chromium και χρησιμοποιεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HTML5, δεν υποστηρίζονται όλες οι υποστηριζόμενες μορφές ffmpeg. Ωστόσο, οι παρακάτω μορφές / κωδικοποιητές θα πρέπει γενικά να λειτουργούν: MP4, MOV, WebM, MKV, OGG, WAV, MP3, AAC, H264, Theora, VP8, VP9.

1ος Τρόπος : Για να περικόψετε το τμήμα του βίντεο που σας ενδιαφέρει,σύρετε ένα αρχείο βίντεο στο μενού της εφαρμογής,  ή  πληκτρολογήστε CTRL + O. Πατήστε SPACE για αναπαραγωγή / παύση. Επιλέξτε την αρχική και την τελική ώρα κοπής. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα CTRL+ I για να επιλέξετε την ώρα έναρξης και CTRL+ O για να επιλέξετε την ώρα λήξης της περικοπής και πατήστε το κουμπί του ψαλιδιού για να εξαγάγετε το κομμάτι . Αν τώρα θέλετε να εξάγετε φωτογραφίες από το βίντεο κατά την διάρκεια που παίζει απλά πατήστε το κουμπί της κάμερας για να τραβήξετε οποιοδήποτε στιγμιότυπο.

2ος τρόπος ( κατά τη γνώμη μου καλύτερος) :  Πατήστε Play και μετακινήστε με το ποντίκι σας τη κόκκινη κάθετη γραμμή προόδου του βίντεο στο σημείο που θέλετε και μετά πατήστε το σύμβολο < για να καθορίσετε το σημείο εκκίνησης. Με το ίδιο τρόπο μετακινήστε το δείκτη προς τα δεξιά και για να καθορίσετε το τέλος του βίντεο πατήστε το σύμβολο > και τέλος πατήστε το ψαλίδι για να το περικόψετε, τώρα, ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και το βίντεο σας είναι έτοιμο.


Το αρνητικό σημείο αυτού του τρόπου είναι το ότι δεν περιλαμβάνει μικρο μετρική ρύθμιση ώστε η περικοπή να γίνει με απόλυτη ακρίβεια, όμως είναι είναι μια πολύ γρήγορη διαδικασία υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο, ωστόσο, αν θέλετε μεγάλη ακρίβεια θα πρέπει να το κάντε με τον πρώτο τρόπο. Από τα θετικά της εφαρμογής είναι το ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση που σημαίνει ότι μπορείτε να τρέξετε και από κάποιο στικάκι. Για να τρέξετε την εφαρμογή αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το, ανοίξτε το φάκελο LosslessCut-win32-x64 και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο LosslessCut.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
lossless-cut : Περικόψτε τμήματα από οποιοδήποτε βίντεο
4/ 5 stars - "lossless-cut : Περικόψτε τμήματα από οποιοδήποτε βίντεο" Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο πολλαπλών πλατφορμών για την απρόσκοπτη κοπή αρχείων βίντεο και ήχου για την ακατέργαστη επεξε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>