Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

IZArc : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης,αποσυμπίεσης αρχείωνΤο IZArc είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δωρεάν βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, όπως: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XPI, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOΟ. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και απλό στη χρήση interface, το IZArc παρέχει υποστήριξη για τα πιο συμπιεσμένα και κωδικοποιημένα αρχεία, καθώς και πρόσβαση σε πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά.

Σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία από και προς τον Windows Explorer, να δημιουργείτε και να εξαγάγετε τα αρχεία απευθείας στην εξερεύνηση των Windows, να δημιουργείτε αυτόματη αποσυμπίεση αρχείων, αποκατάσταση κατεστραμμένων αρχείων zip, μετατροπή από το ένα είδος αρχείου στο άλλο, να προβάλετε και να γράφετε σχόλια και πολλά άλλα. Επίσης με το IZArc μπορείτε να ανοίξετε αρχεία εικόνας όπως ISO, BIN, CDI και NRG.

Είναι ακόμη δυνατή η μετατροπή αυτών των αρχείων από το ένα είδος στο άλλο (BIN με το πρότυπο ISO, NRG με το πρότυπο ISO), υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256-bit AES για να ασφαλίσετε τα δεδομένα σας και ενσωματώνεται στα Windows ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες αρχειοθέτησης, χρησιμοποιώντας το δεξί κλικ στο μενού των Windows Explorer.

IZArc : 4.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
IZArc : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης,αποσυμπίεσης αρχείων
4/ 5 stars - "IZArc : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης,αποσυμπίεσης αρχείων" Το IZArc είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δωρεάν βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, όπως: 7-ZIP...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>