Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

digiCamControl : Ελέγξτε τη φωτογραφική σας μηχανή απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας μέσω USBΕλέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας μέσω USB και παρακολουθήστε τη λήψη εικόνας μέσω του κουμπιού απελευθέρωσης στην κάμερα ή απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας. Το λογισμικό επιτρέπει τον έλεγχο πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών ταυτόχρονα, ακόμα και διαφορετικών μοντέλων. Διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο δομοστοιχείο αστρονομίας το οποίο βοηθά στη λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή που είναι προσαρτημένη στο τηλεσκόπιο.

Ελέγξτε τις εικόνες σας αμέσως μετά τη λήψη φωτογραφιών σε πλήρη οθόνη, ή εμφανίσετε τις αμέσως στον υπολογιστή και προβάλετε τα μετα-δεδομένα ιστόγραμματος και φωτογραφιών. Η μηχανή φόρτωσης εικόνων είναι βασισμένη στο Image Magic, που παρέχει γρήγορη φόρτωση εικόνας με την επιλογή να επισημάνετε περιοχές που βρίσκονται πάνω και κάτω από την έκθεση στις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Σας επιτρέπει να βλέπετε την εικόνα ζωντανά μέσω της κάμερας στην οθόνη του υπολογιστή σας πριν από τη λήψη.

Μπορείτε να κάνετε αυτόματη εστίαση από απόσταση ή να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την εστίαση. Για ακριβή εστίαση χρησιμοποιείται ένα ειδικό παράθυρο ζωντανής προβολής όπου εμφανίζεται το μέγεθος εστίασης και τα χειριστήρια για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και τη μεγέθυνση ζωντανής προβολής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
digiCamControl : Ελέγξτε τη φωτογραφική σας μηχανή απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας μέσω USB
4/ 5 stars - "digiCamControl : Ελέγξτε τη φωτογραφική σας μηχανή απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας μέσω USB " Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας μέσω USB και παρακολουθήστε τη λήψη εικόνας μέσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>