Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Aviary Photo Editor : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σαςΤο Aviary είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής φωτογραφιών που μας προσφέρει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε φωτογραφία. Περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό και πολύ καθαρό μενού όπου έχουν συμπεριληφθεί όλα τα εργαλεία που  χρειάζεται κανείς για να επεξεργαστεί εικόνες.

Στα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται δυνατότητες αυτόματης ενίσχυσης, πανέμορφα εφέ φωτογραφίας, φίλτρα και πλαίσια, αυτοκόλλητα, ισορροπία χρώματος, περικοπή και περιστροφή, ρύθμιση της φωτεινότητας, την αντίθεσης, της θερμοκρασίας χρώματος και πολλά άλλα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να ρετουσάρετε πρόσωπα, αφαιρώντας το φαινόμενο ΄΄κόκκινα μάτια΄΄ στις φωτογραφίες σας αλλά και  ατέλειες της επιδερμίδας (σπυράκια, ρυτίδες, κλπ).

Aviary Photo Editor Online
Aviary Photo Editor : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Aviary Photo Editor : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας" Το Aviary είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής φωτογραφιών που μας προσφέρει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>