Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Tribler : Εφαρμογή εύρεσης και διαμοίρασης αρχείων (P2P)To Tribler είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μαθηματικών και Επιστήμης των Υπολογιστών στη σχολή Delft University of Technology. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τεχνολογία P2P και σας προσφέρει έναν πολύ απλό τρόπο να αναζητήσετε, να κατεβάσετε και να μοιραστείτε οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων ή έγγραφο Είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες της να βρουν, να απολαύσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο. Με την έννοια περιεχόμενο εννοούμε βίντεο, ήχο, εικόνες, και πολλά άλλα. 

Mέσω της βελτιωμένης λειτουργίας αναζήτησης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε περιεχόμενο άλλων χρηστών Tribler, και περιεχόμενο μεγάλων δικτυακών πυλών βίντεο, όπως το YouTube και το Liveleak. Μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από διαφορετικές κατηγορίες, όπως βίντεο, ήχο, φωτογραφίες, κλπ. Μπορείτε επίσης να δείτε ποια είναι τα πιο δημοφιλή και πρόσφατα που έχουν ανέβει. Όλες αυτές οι λειτουργίες θα σας βοηθήσουν σίγουρα να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Η επιστημονική έρευνα και ο προγραμματισμός για Tribler υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πρόγραμμα-πλαίσιο για την έρευνα.Ο Δρ ir. JA Pouwelse είναι επίκουρος καθηγητής στο Delft University of Technology, που ειδικεύεται στην Peer-to-peer ανταλλαγή αρχείων. Ηγείται της ερευνητικής ομάδας των δώδεκα ατόμων που δημιούργησε το Tribler P2P. Η ομάδα Tribler είναι η μεγαλύτερη πειραματική ομάδα έρευνας στον τομέα των P2P και υπεύθυνη για πολλές παγκόσμιες ερευνητικές καινοτομίες. Με πάνω από ένα εκατομμύριο downloads το Tribler χρησιμεύει ως ένα ζωντανό εργαστήριο και δείχνει το δρόμο για την επόμενη γενιά τεχνολογίας P2P. Ο Δρ Pouwelse είναι επιστημονικός διευθυντής του P2P-Next και τεχνικός Διευθυντής της QLective της ΕΕ με συνολικό προϋπολογισμό για την έρευνα άνω των 26 εκατ. ευρώ. 


Το Tribler δεν είναι τίποτα άλλο παρά είναι ένας BitTorrent client με την βοήθεια του οποίου μπορείτε ψάξετε για torrents απευθείας από τους peers χωρίς να είναι απαραίτητη γι΄αυτό το σκοπό η η παρουσία κάποιου εξωτερικού διακομιστή. Με απλά λόγια όταν επιλέξει κάποιος να κατεβάσει κάποιο torrent, αυτό προέρχεται αμέσως από κάποιον άλλο χρήστη-χρήστες που διαθέτει το αρχείο και το download ξεκινά αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται περάσει πρώτα από κάποιο κεντρικό server.  Όλες οι λήψεις περνούν πλέον από άλλους υπολογιστές και η άμεση επαφή με το σμήνος Bittorrent έχει φύγει. 

Το επίπεδο διακομιστή μεσολάβησης είναι απλά ένα σύνολο υπολογιστών που μεταδίδουν μηνύματα μεταξύ εσάς και του σμήνους Bittorrent. Τέλος ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι προσφέρει ανώνυμο κατέβασμα, ωστόσο εάν το επιλέξετε θα έχετε  συνήθως μικρότερη ταχύτητα download .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Linux, Mac OS X
Tribler : Εφαρμογή εύρεσης και διαμοίρασης αρχείων (P2P)
4/ 5 stars - "Tribler : Εφαρμογή εύρεσης και διαμοίρασης αρχείων (P2P)" To Tribler είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μαθηματικών και Επιστήμης των Υπολογιστών στη σχολή Delft Uni...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>