10 Φεβρουαρίου 2018

Scientific Linux : Η επιστημονική διανομή LInux
Το Scientific Linux είναι μια recompiled διανομή του Red Hat Enterprise Linux που αναπτύσσεται από το Fermi National Accelerator Laboratory και τον Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) σε συνεργασία με διάφορα εργαστήρια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία έκδοση που έχει δημιουργηθεί από τα πακέτα πηγαίου κώδικα του Red Hat Enterprise Linux, αλλά με το πρόσθετο λογισμικό για χρήση σε ακαδημαϊκό περιβάλλον. Πρωταρχικός σκοπός του είναι να περιορίζει την άσκοπη διπλή προσπάθεια των εργαστηρίων, καθώς και η δημιουργία μίας κοινής βάση εγκατάσταση για τα διάφορα πειράματα. Τα διάφορα εργαστήρια είναι σε θέση να προσθέσουν τις δικές του τροποποιήσεις. Επομένως η διανομή αυτή απευθύνεται σε επιστημονικό προσωπικό, αλλά και σε φοιτητές που ασχολούνται με θέματα βιολογίας, χημείας και συναφών κλάδων που συνδέονται μεταξύ τους.

Scientific Linux  7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Scientific Linux : Η επιστημονική διανομή LInux
4/ 5 stars - " Scientific Linux : Η επιστημονική διανομή LInux" Το Scientific Linux είναι μια recompiled διανομή του Red Hat Enterprise Linux που αναπτύσσεται από το Fermi National Accelerator Labo...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>