Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Online Video Converter : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου με επαγγελματικές προδιαγραφέςΤο Online Video Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να μετατρέψουμε βίντεο σε πολλά διαφορετικά format όπως MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP. Επίσης μπορούμε να να εξάγουμε μόνο τον ήχο από το βίντεο αλλά και να καθορίσουμε την ανάλυση που επιθυμούμε κατά την μετατροπή του. Ο τρόπος απλούστατος, επιλέξτε Open files για να ανεβάσετε το βίντεο σας ή επιλέξτε Google Drive, Dropbox, Skydrive και ανεβάστε από εκεί το βίντεο που έχετε αποθηκευμένο ή εναλλακτικά επιλέξτε Url και προσθέστε την ηλεκτρονική διεύθυνση που βρίσκεται το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε, καθορίστε την ανάλυση που θέλετε να έχει μετά επιλέξτε τον τύπο format που θέλετε να το μετατρέψετε.


Αν το αρχείο περιέχει ήχο και σας ενδιαφέρει να εξάγετε τον ήχο από το βίντεο επιλέξτε audio και διαλέξτε το φορμάτ ήχου που θέλετε να αποθηκεύσετε. Επίσης με το Online Audio Converter μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου από MP3, WAV, MP4, M4A, OGG και πολλά άλλα από την μία μορφή ήχου στην άλλη.
Στο μενού "Advanced settings" υπάρχουν πρόσθετες ρυθμίσεις μετατροπής που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα. Μπορείτε να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα και μόλις ολοκληρωθεί η την μετατροπή μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σας που θα είναι συμπιεσμένα σε ένα zip -archive για να διευκολύνθεί η λήψη τους.

Author's Website:
Online Video Converter : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου με επαγγελματικές προδιαγραφές
4/ 5 stars - "Online Video Converter : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου με επαγγελματικές προδιαγραφές" Το Online Video Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να μετατρέψουμε βίντεο σε πολλά διαφορετικά format όπως MP...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>