10 Φεβρουαρίου 2018

LEGO Digital Designer : Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τουβλάκια

Το LEGO Digital Designer είναι το γνωστό διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τα τουβλάκια, παίξτε στον υπολογιστή σας και φτιάξτε τις δικές κατασκευές χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που παράγεται από τον Όμιλο LEGO και είναι διαθέσιμο για Mac και τα Windows. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μοντέλα που χρησιμοποιούν εικονικά LEGO τουβλάκια,. Οι χρήστες μπορούν επίσης να σώσουν« στιγμιότυπα » των μοντέλων τους και να τα αποθηκεύουν στον υπολογιστή τους σε ένα αρχείο .

LEGO Digital Designer :  4.3.11

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

LEGO Digital Designer : Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τουβλάκια
4/ 5 stars - "LEGO Digital Designer : Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τουβλάκια" Το LEGO Digital Designer είναι το γνωστό διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τα τουβλάκια, παίξτε στον υπολογιστή σας και φτιάξτε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>