05 Φεβρουαρίου 2018

Folder Size : Ελέγξτε τη διανομή του χώρου στο δίσκο σας.
Το Folder Size είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα αναλύσει τους σκληρούς σας δίσκους και θα εμφανίσει τα μεγέθη αρχείων και φακέλων έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη διανομή του χώρου στο δίσκο σας. Η εφαρμογή θα εμφανίσει τα μεγέθη των φακέλων και των αρχείων καθώς και το ποσοστό του συνολικού μεγέθους δίσκου που καταλαμβάνουν. Η αναφορά μπορεί να ταξινομηθεί για να αναγνωρίσει τους μεγαλύτερους φακέλους και τα μεγαλύτερα αρχεία. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια αρχεία ή φάκελοι έχουν γεμίσει το χώρο του δίσκου σας καθώς το μέγεθος φακέλου (θα σαρώσει επίσης τα μεγέθη όλων των υποφακέλλων). Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το σκληρό σας δίσκο μέσα σε λίγα λεπτά λόγω των βελτιστοποιημένων αλγορίθμων σάρωσης και των λεπτομερειών λίστας σχετικά με το μέγεθος δέντρου και τα μεγέθη αρχείων. Η προοδευτική σάρωση θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τη σάρωση από το σημείο διακοπής. Εκτός από τη σάρωση ολόκληρου του σκληρού δίσκου και το μέγεθος φακέλου, μπορεί επίσης να σαρώσει έναν μόνο φάκελο για εξοικονόμηση χρόνου.

Folder Size 3.8.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Folder Size : Ελέγξτε τη διανομή του χώρου στο δίσκο σας.
4/ 5 stars - "Folder Size : Ελέγξτε τη διανομή του χώρου στο δίσκο σας." Το Folder Size είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα αναλύσει τους σκληρούς σας δίσκους και θα εμφανίσει τα μεγέθη αρχείων και φακέλων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>