05 Φεβρουαρίου 2018

DriverStore Explorer : Δωρεάν λογισμικό για την απεγκατάσταση η εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης
Το DriverStore Explorer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να μας διευκολύνει για την αντιμετώπιση θεμάτων του χώρου αποθήκευσης προγραμμάτων οδήγησης των Windows. Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες περιλαμβάνουν απαρίθμηση, προσθήκη πακέτου προγράμματος οδήγησης (στάδιο), προσθήκη εγκατάσταση, διαγραφή και εξαναγκασμό διαγραφής οδηγών Περιλαμβάνει επίσης, δυνατότητα εξαγωγής της λίστας ως CSV αλλά και να προσθέστε ένα ή περισσότερα νέα πακέτο προγράμματος οδήγησης ή να διαγράψτε ένα πακέτο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DriverStore Explorer : Δωρεάν λογισμικό για την απεγκατάσταση η εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης
4/ 5 stars - "DriverStore Explorer : Δωρεάν λογισμικό για την απεγκατάσταση η εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης" Το DriverStore Explorer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να μας διευκολύνει για την αντιμετώπιση θεμάτων του χώρου αποθήκευσης πρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>