26 Ιανουαρίου 2018

Wine 3 : Τρέξτε εφαρμογές Windows σε συσκευές Android
Το Wine είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα που έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια και που στοχεύει να επιτρέψει στα προγράμματα υπολογιστών που αναπτύσσονται για τα Microsoft Windows να τρέχουν σε λειτουργικά συστήματα που μοιάζουν με Unix. Το Wine παρέχει επίσης μια βιβλιοθήκη λογισμικού, γνωστή ως Winelib, κατά την οποία οι προγραμματιστές μπορούν να μεταγλωττίζουν τις εφαρμογές των Windows για να τους βοηθήσουν να τα μεταφέρουν σε συστήματα που μοιάζουν με Unix.

Ωστόσο, στην νέα του έκδοση 3 παρέχει ένα μεγάλο αριθμό βελτιώσεων όπως υποστήριξη Direct3D 10 και 11 αλλά και για πρώτη φορά υποστήριξη Android. Έτσι λοιπόν, κατεβάζοντας την αντίστοιχη έκδοση για το κινητό η το ταμπλετ σας μπορείτε πλέον να τρέξετε και εφαρμογές windows. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι βασικές του εκδόσεις είναι 2. Μία για επεξεργαστές ARM και μία για επεξεργαστές x86. Θα τρέξει το ίδιο καλά και για τους δύο τύπους επεξεργαστών ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν διαθέτετε μια συσκευή βασισμένη σε CPU ARM τότε θα περιοριστείτε στη χρήση προγραμμάτων που λειτουργούν μόνο με Windows RT.

Πρέπει να επισημάνω ότι η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό επίπεδο, επομένως πιθανώς να μην λειτουργεί το ίδιο καλά για όλες τις συσκευές. Επίσης, για να μπορέσετε να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή windows, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τις ανεβάσετε σε κάποιο φάκελο στη συσκευή σας και μετά μέσω του Wine να τις εγκαταστήσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Wine 3 : Τρέξτε εφαρμογές Windows σε συσκευές Android
4/ 5 stars - "Wine 3 : Τρέξτε εφαρμογές Windows σε συσκευές Android" Το Wine είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα που έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια και που στοχεύει να επιτρέψει στα προγράμμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>