//Add More external stylesheets Veyon : Iσχυρό διδακτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς



Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Veyon : Iσχυρό διδακτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς

read

Στην εποχή μας, την εποχή της τεχνολογίας, η εκπαίδευση έχει εξελιχθεί δραματικά. Οι εκπαιδευτικοί πλέον βασίζονται σε ψηφιακά εργαλεία για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των μαθητών και να διευκολύνουν τη διαχείριση της τάξης. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το Veyon, μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που προσφέρει μια ευέλικτη και εύχρηστη διεπαφή χρήστη για τους εκπαιδευτικούς.

Με το Veyon, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο των υπολογιστών των μαθητών στην τάξη, να μοιράζονται την οθόνη τους, να αποστέλλουν μηνύματα και να εκτελούν διάφορες λειτουργίες από απόσταση. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω μιας ευανάγνωστης και ευέλικτης διεπαφής χρήστη.

Έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σχολείο. Προσφέρει πολλές δυνατότητες στους εκπαιδευτικούς, όπως το να δείτε τι συμβαίνει στα εργαστήρια των άλλων υπολογιστών με τη χρήση της επισκόπησης και τη λήψη στιγμιότυπων σε απομακρυσμένους υπολογιστές ελέγχου, να υποστηρίξετε και να βοηθήσετε τους μαθητές σας δείχνοντας για παράδειγμα ένα demo (σε πλήρη οθόνη ή σε παράθυρο) η οθόνη του καθηγητή θα εμφανίζεται σε όλους τους υπολογιστές των μαθητών σε πραγματικό χρόνο, ακόμη να κλειδώσετε τους σταθμούς εργασίας των μαθητών, να στείλετε μηνύματα κειμένου στους μαθητές, φοιτητές σας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποίησε αλλά και να επανεκκίνησετε τους υπολογιστές εξ αποστάσεως να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένη σύνδεση και αποσύνδεση και απομακρυσμένη εκτέλεση εντολών.

Διαθέτει επίσης μια πληθώρα άλλων λειτουργιών που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να διευκολύνουν την απόδοση των μαθητών. Με τη χρήση του Veyon, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες εργασίας, και να μοιράσουν αρχεία.

Με το Veyon θα έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της τάξης σας. Μπορείτε να δείτε όλες τις οθόνες υπολογιστών σε μια προβολή εικονιδίων και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεμονωμένους υπολογιστές με ένα μόνο κλικ.  
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Veyon


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!