14 Ιανουαρίου 2018

SoftMaker FreeOffice : Πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, λογιστικό φύλλο και παρουσίαση. απόλυτα συμβατή με το Microsoft Office
Το SoftMaker FreeOffice 2016 είναι μία δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή λογιστικού φύλλου και πρόγραμμα παρουσίασης για χρήση στο σπίτι και το γραφείο. Όταν την χρησιμοποιήσετε είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε ότι μάλλον είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Office. Το FreeOffice 2016 βασίζεται στο λογισμικό SoftMaker Office 2016, την τρέχουσα γενιά του λογισμικού του Office από τη SoftMaker, επωφελούμενο από τις πολλές βελτιώσεις που έχει κάνει η SoftMaker στην εμπορική έκδοση. Για παράδειγμα, καθιστά τα γραφικά ακόμα ταχύτερα από τον προκάτοχό της, χρησιμοποιώντας πολλούς πυρήνες CPU, είναι συμβατό με τα Windows XP μέχρι Windows 10 καθώς και όλες τις τρέχουσες διανομές Linux και υποστηρίζει οθόνες αφής και οθόνες 4Κ (UHD). 

Η νέα έκδοση, το FreeOffice 2016, χρησιμοποιεί αναθεωρημένα φίλτρα αρχείων, των οποίων η ποιότητα βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο. Το αποτέλεσμα: Το FreeOffice 2016 ανοίγει έγγραφα Word σε μορφές DOC και DOCX, XLS και XLSX, παρουσιάσεις Excel και παρουσιάσεις PowerPoint σε μορφή PPT και PPTX χωρίς απώλειες. Καμία άλλη δωρεάν σουίτα του Office δεν επιτυγχάνει αυτή τη μη συμβατική διαλειτουργικότητα. Με ακόμη καλύτερη συμβατότητα με το Microsoft Office, το FreeOffice είχε ήδη προβληθεί ως αναφορά για την απρόσκοπτη επεξεργασία των εγγράφων του Microsoft Office. Μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας αρχεία PDF υψηλής ποιότητας, τα οποία περιλαμβάνουν πλέον ετικέτες PDF, σχόλια, τροποποιήσεις που ακολουθούν και σελιδοδείκτες απευθείας από κάθε εφαρμογή του FreeOffice. 
Μια ολοκαίνουργια προσθήκη στο FreeOffice TextMaker είναι η εξαγωγή σε μορφή EPUB που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ηλεκτρονικά βιβλία από τα έγγραφά σας με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το τελευταίο FreeOffice PlanMaker παρέχει πίνακες περιστροφής για εξελιγμένες αναλύσεις δεδομένων με το Microsoft Excel. Η υπό όρους μορφοποίηση λειτουργεί τώρα όπως στο Excel 2016 - συμπεριλαμβανομένων των γραμμών χρώματος, της σήμανσης των υψηλότερων και των χαμηλότερων τιμών καθώς και των εικονιδίων για τις τάσεις αξίας. Τεράστια φύλλα εργασίας με έως και ένα εκατομμύριο σειρές προσφέρονται τώρα από το FreeOffice PlanMaker καθώς είναι πρόσθετες μαθηματικές λειτουργίες και νέοι τύποι γραφημάτων.

Η παλιά έκδοση των παρουσιάσεων συνέθεσε πίνακες από τα AutoShapes. Αυτό αλλάζει με το FreeOffice 2016 - Οι παρουσιάσεις υποστηρίζουν τώρα γνήσια τραπέζια, όπως αυτά που υπάρχουν στο TextMaker ή σε σύγχρονες εκδόσεις του PowerPoint κινούμενες εικόνες και μεταβάσεις διαφανειών που βασίζονται στο DirectX, οι νέες παρουσιάσεις του FreeOffice σας δίνουν μια μεγάλη ποικιλία από θεαματικά εφέ.Για να τo κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε απλά registration και μαζί με το link θα σας σταλεί στο e-mail σας και ο κωδικός ενεργοποίησης του προϊόντος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SoftMaker FreeOffice : Πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, λογιστικό φύλλο και παρουσίαση. απόλυτα συμβατή με το Microsoft Office
4/ 5 stars - " SoftMaker FreeOffice : Πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, λογιστικό φύλλο και παρουσίαση. απόλυτα συμβατή με το Microsoft Office" Το SoftMaker FreeOffice 2016 είναι μία δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή λογιστικού φύλλου και πρόγραμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>