27 Ιανουαρίου 2018

ShutApp - Real Battery Saver : Κλείστε τις περιττές εφαρμογές και εξοικονομήστε περισσότερη μνήμη και ενέργεια
Το ShutApp είναι απλό app που μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τις περιττές διαδικασίες και προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο και έτσι να κάνετε οικονομία στη χρήση της μπαταρίας της συσκευής σας αλλά ταυτόχρονα και να απελευθερώσετε περισσότερη μνήμη. Αφού τρέξετε την εφαρμογές θα δείτε τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά ταυτόχρονο και την συνολική αποτίμηση σε κατανάλωση ενέργειες επί της %. Κάνοντας κλικ στο κουμπί SHUT η εφαρμογή θα τις καθαρίσει αυτόματα. Ωστόσο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία λευκή λίστα με τις εφαρμογές που δεν θέλετε να κλείνει. Τέλος, ενεργοποιώντας την επιλογή Magicball θα βλέπετε ένα μικρό εικονίδιο με τις τρέχουσες ανοιχτές διαδικασίες έτσι ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσες από αυτές τρέχουν στο παρασκήνιο.

ShutApp - Real Battery Saver : Κλείστε τις περιττές εφαρμογές και εξοικονομήστε περισσότερη μνήμη και ενέργεια
4/ 5 stars - "ShutApp - Real Battery Saver : Κλείστε τις περιττές εφαρμογές και εξοικονομήστε περισσότερη μνήμη και ενέργεια" Το ShutApp είναι απλό app που μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τις περιττές διαδικασίες και προγράμματα που τρέχουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>