Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshotsΤο Screeny,  αποτελεί μία καινοτόμα, ολοκληρωμένη επιλογή καταγραφής εικόνων. Χάρη στην άψογη συνεργασία με το MS Office, ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον του γραφείου σας.  Αποφασίστε μόνοι σας τι πρέπει να συμπεριληφθεί στις ρυθμίσεις σας.

Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε προφίλ που μπορείτε να προσαρμόσετε στις απαιτήσεις σας. Αλλάξτε τα υπάρχοντα προφίλ σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ή να δημιουργήσετε  ένα νέο, πλήρως εξατομικευμένο με τις δικές σας ρυθμίσεις.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ μακροεντολών, και να το προσαρμόσετε κατάλληλα. Τέλος επεξεργαστείτε τις εικόνες σας απευθείας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας και προσθέσετε βέλη, γραμμές, σύμβολα και άλλα στοιχεία ώστε να αναδείξετε τα σημεία ενδιαφέροντος.

Screeny 4.4.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshots
4/ 5 stars - "Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshots" Το Screeny,  αποτελεί μία καινοτόμα, ολοκληρωμένη επιλογή καταγραφής εικόνων. Χάρη στην άψογη συνεργασία με το MS Office, ταιριάζ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>