08 Φεβρουαρίου 2018

Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshots
Το Screeny,  αποτελεί μία καινοτόμα, ολοκληρωμένη επιλογή καταγραφής εικόνων. Χάρη στην άψογη συνεργασία με το MS Office, ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον του γραφείου σας.  Αποφασίστε μόνοι σας τι πρέπει να συμπεριληφθεί στις ρυθμίσεις σας. Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε προφίλ που μπορείτε να προσαρμόσετε στις απαιτήσεις σας. Αλλάξτε τα υπάρχοντα προφίλ σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ή να δημιουργήσετε  ένα νέο, πλήρως εξατομικευμένο με τις δικές σας ρυθμίσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ μακροεντολών, και να το προσαρμόσετε κατάλληλα. Τέλος επεξεργαστείτε τις εικόνες σας απευθείας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας και προσθέσετε βέλη, γραμμές, σύμβολα και άλλα στοιχεία ώστε να αναδείξετε τα σημεία ενδιαφέροντος.

Screeny 4.2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshots
4/ 5 stars - "Screeny : Η επαγγελματική λύση για την καθημερινή λήψη screenshots" Το Screeny,  αποτελεί μία καινοτόμα, ολοκληρωμένη επιλογή καταγραφής εικόνων. Χάρη στην άψογη συνεργασία με το MS Office, ταιριάζει α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>