21 Ιανουαρίου 2018

Ransom Buster : Παραμείνετε προστατευμένοι από τις νέες απειλές
Το Ransom Buster προστατεύει από κάθε μορφή ransomware και προσθέτει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας στον υπολογιστή σας για να προστατεύσει τα σημαντικά αρχεία σας και τις πολύτιμες μνήμες - ακόμη και αν έχετε ήδη εγκατεστημένο λογισμικό ασφαλείας. Απλά επιλέξτε ένα φάκελο για προστασία και το Ransom Buster θα αποκλείσει αυτόματα τα άγνωστα προγράμματα από την πρόσβαση στα προστατευμένα αρχεία. Επιτρέπει σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Microsoft Office, να έχουν αυτόματη πρόσβαση στους προστατευμένους φακέλους σας, ελαχιστοποιώντας τους ψευδείς συναγερμούς. Η εφαρμογή ενημερώνεται αυτόματα για να διατηρεί τα αρχεία σας ασφαλή ενισχύοντας  το τρέχον λογισμικό ασφαλείας σας με ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ransom Buster : Παραμείνετε προστατευμένοι από τις νέες απειλές
4/ 5 stars - " Ransom Buster : Παραμείνετε προστατευμένοι από τις νέες απειλές" Το Ransom Buster προστατεύει από κάθε μορφή ransomware και προσθέτει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας στον υπολογιστή σας για να προστα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>