23 Φεβρουαρίου 2018

Opera VPN : Αλλάξτε τη φυσική σας τοποθεσία κατά την περιήγηση σας στο διαδίκτυο
Το Opera VPN είναι μία εφαρμογή VPN για συσκευές Android που σας επιτρέπει να αλλάξετε την φυσική σας τοποθεσία σας επιλέγοντας οποιοδήποτε από τους 5 διαφορετικούς διαθέσιμους σέρβερς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρύψετε την πραγματική σας IP. Τι είναι όμως το VPN; Το VPN (Virtual Private Network) μας παρέχει την δυνατότητα να περιηγούμεθα ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Το VPN μπορεί να ανοίξει μια ασφαλή διασύνδεση ή «τούνελ» όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ των διαφόρων συσκευών και των δεδομένων που διέρχονται τη σήραγγα και ταυτόχρονα μπορεί να κρυπτογραφηθεί με κάποια από τις πλέον σύγχρονες, παρεχόμενες μεθόδους ασφαλείας έτσι ώστε τα δεδομένα που διέρχονται δια μέσου της σήραγγας να μην μπορούν να να διαβαστούν.


Πέραν αυτού,  η συγκεκριμένη εφαρμογή περιλαμβάνει κρυπτογράφηση σύνδεσης και προστασία από διάφορες απειλές. Η ταχύτητα πλοήγησης είναι πολύ ικανοποιητική και το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει πουθενά τουλάχιστον έως τώρα κάποιος περιορισμός κατανάλωσης  δεδομένων.Opera VPN : Αλλάξτε τη φυσική σας τοποθεσία κατά την περιήγηση σας στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Opera VPN : Αλλάξτε τη φυσική σας τοποθεσία κατά την περιήγηση σας στο διαδίκτυο " Το Opera VPN είναι μία εφαρμογή VPN για συσκευές Android που σας επιτρέπει να αλλάξετε την φυσική σας τοποθεσία σας επιλέγοντας οποι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>