06 Ιανουαρίου 2018

Jetclean : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας
Καθαρίστε τα άχρηστα αρχεία και τις άκυρες καταχωρήσεις μητρώου ώστε να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή σας . Ελαφρύ, εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στον υπολογιστή σας, αλλά σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια ώστε να έχετε τον υπολογιστή σας πάντα καθαρό από ανεπιθύμητα αρχεία και άχρηστες καταχωρήσεις. Εντοπίζει και διαγράφει όλα τα άχρηστα αρχεία που μπορεί να υπάρχουν στο Recycle Bin,στα πρόσφατα έγγραφα, τα προσωρινά αρχεία, τα αρχεία καταγραφής, το πρόχειρο, την Cache DNS, τα απομεινάρια της μνήμης και τις λίστες συντομεύσεων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Jetclean : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Jetclean : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας " Καθαρίστε τα άχρηστα αρχεία και τις άκυρες καταχωρήσεις μητρώου ώστε να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή σας . Ελαφρύ, εύκολο στη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>