20 Ιανουαρίου 2018

fx-Calc : Επιστημονική αριθμομηχανή για τα Windows
Το fx-Calc είναι στην πραγματικότητα ένας από τους πιο προηγμένους υπολογιστές γραφείου για Windows. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο απλός και διαισθητικός χειρισμός σύνθετων μαθηματικών εργασιών. Ξεκινώντας με ένα γνωστό παράθυρο αριθμομηχανής, επιτρέπει τον υπολογισμό αυτό-καθορισμένων λειτουργιών, ποσών και προϊόντων. Παίρνει για παράδειγμα μερικά μόνο κλικ για να εκτελέσετε την επανάληψη του Leibnitz για να υπολογίσετε το Pi.Το fx-Calc σας επιτρέπει να ορίσετε, να αναλύσετε, να απεικονίσετε και να υπολογίσετε τις επιστημονικές λειτουργίες και να αντικαταστήσετε ή  και να βελτιώσετε την παλιά αριθμομηχανή των Windows. Εκτός από τον υπολογισμό και την απεικόνιση μπορείτε να αναλύσετε και να επιλύσετε επιστημονικές λειτουργίες και να εκτελέσετε γραμμική παλινδρόμηση. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

fx-Calc : Επιστημονική αριθμομηχανή για τα Windows
4/ 5 stars - "fx-Calc : Επιστημονική αριθμομηχανή για τα Windows" Το fx-Calc είναι στην πραγματικότητα ένας από τους πιο προηγμένους υπολογιστές γραφείου για Windows. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>