31 Ιανουαρίου 2018

Free DVD Label Maker : Αποτελεσματικό και απλό πρόγραμμα για την σχεδίαση καλυμμάτων
Απλό και εύχρηστο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξατομίκευση των συλλογών μουσικής και ταινιών σε DVD και CD. Έχει μια σειρά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα διαθέτει, μια καθαρή και απλή διεπαφή χρήστη, η οποία είναι αρκετά εύκολη στη διαχείριση. Είναι πολύ απλό, να πλοηγηθείτε στην ίδια οθόνη και να επιλέξετε  εντολές. Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ετικέτες ανάλογα με τα μεγέθη και τα σχέδια των DVD και CD. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, ένα σύνολο προτύπων τα οποία μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τον τύπο της θήκης CD ή DVD. Ακόμη, επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν εικόνες, clipart, κείμενο και πολλά άλλα, επίσης είναι δυνατό να σχεδιάσετε ορθογώνια, κύκλους, γραμμές με ένα εργαλείο μολυβιού που παρέχεται στην εφαρμογή. Εμφανίζει επίσης προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για κείμενο, όπως το όνομα γραμματοσειράς, το μέγεθος, το χρώμα και το στυλ. Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε το φόντο της εφαρμογής που μπορεί να είναι είτε ένα συμπαγές χρώμα είτε μια εικόνα. Τέλος, περιλαμβάνει, μια οθόνη ρύθμισης που εμφανίζει διάφορες επιλογές, όπως αλλαγή χρώματος και μεγέθους, τύπος πλέγματος, μονάδα μέτρησης, γλώσσα θεμάτων και διεπαφής. 


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free DVD Label Maker : Αποτελεσματικό και απλό πρόγραμμα για την σχεδίαση καλυμμάτων
4/ 5 stars - "Free DVD Label Maker : Αποτελεσματικό και απλό πρόγραμμα για την σχεδίαση καλυμμάτων " Απλό και εύχρηστο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξατομίκευση των συλλογών μουσικής και ταινιών σε DVD και CD. Έχει μια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>