03 Ιανουαρίου 2018

Desktop Hunter : Καταγράψτε εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας
Το Desktop Hunter είναι μια δωρεάν εφαρμογή Windows OS που σας επιτρέπει να καταγράφετε εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λήψης πλήρους οθόνης (capture desktop), της επιλεγμένης λήψης περιοχής και της ενεργής λήψης παραθύρων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στις πιο δημοφιλείς μορφές εικόνας, όπως PNG, JPEG, BMP και GIF, με δυνατότητα επιλογής επιπέδου συμπίεσης και ποιότητας εικόνας Δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά έχει τις απαραίτητες, μπορεί να συμπιέσει εικόνες, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή εικόνας (PNG, JPEG, BMP, GIF), να αποθηκεύσετε αυτόματα τα στιγμιότυπα σε έναν προσαρμοσμένο φάκελο (π.χ. στην επιφάνεια εργασίας ), μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένα πλήκτρα γρήγορης λήψης οθόνης και επιτρέπει τη λήψη μιας επιλεγμένης περιοχής, της επιφάνειας εργασίας και του ενεργού παραθύρου.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Desktop Hunter : Καταγράψτε εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Desktop Hunter : Καταγράψτε εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας" Το Desktop Hunter είναι μια δωρεάν εφαρμογή Windows OS που σας επιτρέπει να καταγράφετε εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας με πολλούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>