11 Ιανουαρίου 2018

CloudMounter : Tο απαραίτητο εργαλείο για laptop με μονάδες SSD χαμηλής χωρητικότητας
Το CloudMounter είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και ασφαλές εργαλείο που δημιουργεί ουσιαστικά μία γέφυρα ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τις αποθήκες σύννεφων (Cloud Storage) προσφέροντας παράλληλα κομψή ενσωμάτωση με τον Explorer, γεγονός που κάνει ακόμα πιο εύκολη την ανάπτυξη και τη χρήση της εφαρμογής. Επί της ουσίας με το CloudMounter αποκτάτε άμεση πρόσβαση στα αρχεία που έχετε αποθηκευμένα σε ιστοχώρους (Cloud) χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας δίσκο. Τοποθετώντας για παράδειγμα το Dropbox , το Google Drive και το Microsoft OneDrive μπορείτε να εξοικονομήσετε τεράστιο αποθηκευτικό χώρο στον SSD σας.

Η εφαρμογή αυτή, μπορεί να βοηθήσει κυρίως τους χρήστες φορητών υπολογιστών με SSD χαμηλής χωρητικότητας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να εργαστείτε με τα αρχεία και τα έγγραφά σας στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες cloud και να συνδέσετε λογαριασμούς cloud drive στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύσετε αρχεία cloud στον υπολογιστή σας. Ταυτόχρονα με τη βοήθεια του CloudMounter μπορείτε εύκολα να εργαστείτε με όλα τα online αρχεία με τον ίδιο τρόπο που θα εργαστείτε με τα τοπικά αρχεία.
Έτσι, μπορείτε να διαχειριστείτε έναν ή όλους τους λογαριασμούς σας Dropbox, Google Drive και Microsoft OneDrive και να προσθέσετε τη μονάδα σύννεφο ως τοπικό δίσκο για την ευκολότερη πρόσβαση από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να  συνδεθείτε και να ανεβάστε αρχεία στο Dropbox, στο Google Drive και στο Microsoft OneDrive μέσω του Explorer, σαν να αντιγράφετε και να μετακινείτε αρχεία τοπικά στον υπολογιστή σας.

Για παράδειγμα, εκεί που χρειάζεστε μεγάλη χωρητικότητα για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες τραγούδια ταινίας ή οτιδήποτε άλλο αντί να τα αποθηκεύσετε στον SSD σας μπορείτε κάλλιστα να τα βλέπετε να τα προσθέτετε να τα αφαιρείτε ή τα αντιγράφετε μεταξύ των Cloud λογαριασμών σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη  για περιορισμένη χρονική χρήση 15 ημερών. Αν σας αρέσει μπορείτε να την αγοράσετε  έναντι ενός μικρού σχετικά ποσού που θα πληρώσετε μόνο μία φορά. Είναι διαθέσιμο για  υπολογιστές windows και Mac .


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

CloudMounter : Tο απαραίτητο εργαλείο για laptop με μονάδες SSD χαμηλής χωρητικότητας
4/ 5 stars - "CloudMounter : Tο απαραίτητο εργαλείο για laptop με μονάδες SSD χαμηλής χωρητικότητας" Το CloudMounter είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και ασφαλές εργαλείο που δημιουργεί ουσιαστικά μία γέφυρα ανάμεσα στον υπολογιστή σας κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>