19 Ιανουαρίου 2018

BurningStudio : Φορητό πρόγραμμα εγγραφής για CD, DVD και δίσκους Blu-ray

Το BurningStudio είναι ένα δωρεάν φορητό, πρόγραμμα που δεν απαιτεί εγκατάσταση και θα σας βοηθήσει να γράψετε όλους τους τύπους αρχείων, όπως ψηφιακές φωτογραφίες, εικόνες, αρχεία, έγγραφα, μουσική και βίντεο σε CD, DVD και δίσκους Blu-ray. Επίσης με το BurningStudio μπορείτε να δημιουργήσετε Bootable δίσκους πολλαπλών εγγραφών, υψηλής ποιότητας CD ήχου και βίντεο DVD, να κάψετε εικόνες ISO, να αντιγράψετε και να φτιάξετε δίσκους αντιγράφων ασφαλείας και όλα αυτά με πολύ χαμηλή κατανάλωση πόρων CPU και με απόλυτα σταθερή διαδικασία εγγραφής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

BurningStudio : Φορητό πρόγραμμα εγγραφής για CD, DVD και δίσκους Blu-ray
4/ 5 stars - "BurningStudio : Φορητό πρόγραμμα εγγραφής για CD, DVD και δίσκους Blu-ray" Το BurningStudio είναι ένα δωρεάν φορητό, πρόγραμμα που δεν απαιτεί εγκατάσταση και θα σας βοηθήσει να γράψετε όλους τους τύπους αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>