01 Ιανουαρίου 2018

AutoBootDisk Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 78 διαφορετικές διανομές Linux




Αν ψάχνετε για μια απλή λύση για να δημιουργήσετε ένα bootable USB flash drive χρησιμοποιώντας μια διανομή Linux, μπορείτε να δοκιμάστε το AutoBootDisk. Πρόκειται για ένα απλό λογισμικό μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη διανομή linux που θέλετε να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξτε είτε από έτοιμα αρχεία ISO είτε να βρείτε αυτόματα τη διανομή linux που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε και η εφαρμογή αφού την κατεβάσει θα την εγκαταστήσει στο στικάκι σας. Ας δούμε όμως τώρα πώς λειτουργεί. Αφού την κατεβάσετε εγκαταστήστε τη στο υπολογιστή σας και την τρέξετε θα δείτε δύο επιλογές Custom και Automatic.


Επιλέξτε Custum αν έχετε ήδη κατεβάσει στον υπολογιστή σας κάποιες διανομές linux και θέλετε να τις δοκιμάσετε στο USB σας, ή επιλέξτε Automatic αν επιθυμείτε να κατεβάσετε την διανομή της επιλογής σας. Αν επιλέξατε Custom πατήστε επόμενο, και κάντε κλικ στο κουμπί Select για βρείτε το iso της διανομής από εκεί που το έχετε αποθηκευμένο και πατήστε επόμενο.


Επιλέξτε τώρα το USB που θέλετε να το εγκαταστήσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όπως βλέπετε μαζί με τις μονάδες USB η εφαρμογή εμφανίζει και τις μονάδες δίσκων επομένως σιγουρευτείτε ότι γράμμα που επιλέξατε αντιστοιχεί στο στικάκι σας και πατήστε επόμενο. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και περιμένετε έως ότου αντιγραφεί το ISO στο στικάκι σας. Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή πατήστε στο Reset για να επανέλθετε στο αρχικό μενού κλείστε την εφαρμογή και κάντε Boot από το στικάκια σας για να δείτε τη διανομή σας.



Αν τώρα θέλετε να εγκαταστήσετε μία διανομή Linux της οποίας δεν έχετε το iso ξεκινήστε πάλι την εφαρμογή και αυτή τη φορά επιλέξτε Automatic. Γράψτε το όνομα της διανομής Linux και η εφαρμογή θα την κατεβάσει αυτόματα. Από εκεί και μετά ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να την γράψετε στο στικάκι σας. Επί του παρόντος το πρόγραμμα υποστηρίζει έως και 78 διαφορετικές διανομές Linux.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





AutoBootDisk Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 78 διαφορετικές διανομές Linux
4/ 5 stars - "AutoBootDisk Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 78 διαφορετικές διανομές Linux" Αν ψάχνετε για μια απλή λύση για να δημιουργήσετε ένα bootable USB flash drive χρησιμοποιώντας μια διανομή Linux, μπορείτε να δοκιμάστ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>