Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AutoBootDisk : Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 70 + διαφορετικές διανομές LinuxΑν ψάχνετε για μια απλή λύση για να δημιουργήσετε ένα bootable USB flash drive χρησιμοποιώντας μια διανομή Linux, μπορείτε να δοκιμάστε το AutoBootDisk. Πρόκειται για ένα απλό λογισμικό μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη διανομή linux που θέλετε να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξτε είτε από έτοιμα αρχεία ISO είτε να βρείτε αυτόματα τη διανομή linux που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε και η εφαρμογή αφού την κατεβάσει θα την εγκαταστήσει στο στικάκι σας. Ας δούμε όμως τώρα πώς λειτουργεί. Αφού την κατεβάσετε εγκαταστήστε τη στο υπολογιστή σας και την τρέξετε θα δείτε δύο επιλογές Custom και Automatic.


Επιλέξτε Custum αν έχετε ήδη κατεβάσει στον υπολογιστή σας κάποιες διανομές linux και θέλετε να τις δοκιμάσετε στο USB σας, ή επιλέξτε Automatic αν επιθυμείτε να κατεβάσετε την διανομή της επιλογής σας. Αν επιλέξατε Custom πατήστε επόμενο, και κάντε κλικ στο κουμπί Select για βρείτε το iso της διανομής από εκεί που το έχετε αποθηκευμένο και πατήστε επόμενο.


Επιλέξτε τώρα το USB που θέλετε να το εγκαταστήσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όπως βλέπετε μαζί με τις μονάδες USB η εφαρμογή εμφανίζει και τις μονάδες δίσκων επομένως σιγουρευτείτε ότι γράμμα που επιλέξατε αντιστοιχεί στο στικάκι σας και πατήστε επόμενο. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και περιμένετε έως ότου αντιγραφεί το ISO στο στικάκι σας. Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή πατήστε στο Reset για να επανέλθετε στο αρχικό μενού κλείστε την εφαρμογή και κάντε Boot από το στικάκια σας για να δείτε τη διανομή σας.

Αν τώρα θέλετε να εγκαταστήσετε μία διανομή Linux της οποίας δεν έχετε το iso ξεκινήστε πάλι την εφαρμογή και αυτή τη φορά επιλέξτε Automatic και κάντε κλικ στο βελάκι  βρείτε τη διανομή σας και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να την γράψετε στο στικάκι σας. Επί του παρόντος το πρόγραμμα υποστηρίζει έως και 78 διαφορετικές διανομές Linux.Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
AutoBootDisk : Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 70 + διαφορετικές διανομές Linux
4/ 5 stars - "AutoBootDisk : Επιλέξτε και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ανάμεσα σε 70 + διαφορετικές διανομές Linux" Αν ψάχνετε για μια απλή λύση για να δημιουργήσετε ένα bootable USB flash drive χρησιμοποιώντας μια διανομή Linux, μπορείτε να δοκιμά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>