03 Ιανουαρίου 2018

Ashampoo ZIP : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων
Σχεδόν όλοι οι χρήστες υπολογιστών συναντούν συμπιεσμένα αρχεία σε διάφορες μορφές, π.χ. η μορφή ZIP. Τα συμπιεσμένα αρχεία είναι εύκολο να αποθηκευτούν και να μοιράζονται. Το Ashampoo ZIP Free περιέχει βασικά χαρακτηριστικά, όπως η ανάγνωση και γραφή των αρχείων σε μια ενιαία δωρεάν εφαρμογή. Υποστηρίζει χαρακτηριστικά άνεσης όπως τα jump lists και η εμφάνιση προόδου σχετικά στα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 7 και Windows 8. Το περιβάλλον χρήστη χρησιμοποιεί το σχεδιασμό των Windows 8 για γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες. Το Ashampoo ZIP Free συμπιέζει και αποσυμπιέζει όλες τις μορφές αρχείων με το πάτημα ενός κλικ χάρη στην ενσωμάτωση στην Εξερεύνηση των Windows.

Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ashampoo ZIP : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων
4/ 5 stars - "Ashampoo ZIP : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων" Σχεδόν όλοι οι χρήστες υπολογιστών συναντούν συμπιεσμένα αρχεία σε διάφορες μορφές, π.χ. η μορφή ZIP. Τα συμπιεσμένα αρχεία είναι εύκολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>