15 Ιανουαρίου 2018

Πώς να περιορίσετε το εύρος ζώνης των Windows Update στα Windows 10
Τα Windows 10 με την έκδοση Windows 10 Fall Creators εισήγαγαν πολλές νέες καινοτομίες και ευκολίες. Μία από αυτές η δυνατότητα περιορισμού του εύρους λήψης των Windows update. Πρόκειται για μία πολύ  σημαντική προσθήκη  που μας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε το εύρος λήψης κατά την διάρκεια των αναβαθμίσεων  έτσι ώστε να τρέχουμε με άνεση τις υπόλοιπες εφαρμογές στο web χωρίς να ξεζουμίζουμε το διαθέσιμο bandwidth της σύνδεσης μας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και την περιγράφουμε παρακάτω.

1. 
Πληκτρολογήστε στην αναζήτηση Windows Update και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις του Windows Update.

2. 

Πατήστε στο επιλογές για προχωρημένους.

3.


Κάντε κλικ στην επιλογή βελτιστοποίηση παράδοσης.

4


Πατήστε στο επιλογές για προχωρημένους.


5.

Τέλος, αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας τσεκάρετε αντίστοιχα και τα κουτάκια δεξιά σας έτσι ώστε  να σώσετε τις ρυθμίσεις σας.

Πώς να περιορίσετε το εύρος ζώνης των Windows Update στα Windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να περιορίσετε το εύρος ζώνης των Windows Update στα Windows 10" Τα Windows 10 με την έκδοση Windows 10 Fall Creators εισήγαγαν πολλές νέες καινοτομίες και ευκολίες. Μία από αυτές η δυνατότητα περιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>