22 Δεκεμβρίου 2017

Phototheca : Οργανώστε και ταξινομήστε τις φωτογραφίες σας
Η διαχείριση στις φωτογραφίες σας ίσως δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Phototheca είναι μία εφαρμογή που σας προσφέρει την καλύτερη οργάνωση αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για την οργάνωση και τη δομή των φωτογραφιών σας. Πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης φωτογραφιών που θα σας βοηθήσει να δείτε να ταξινομήσετε και να οργανώσετε ακόμη και χιλιάδες φωτογραφίες λαμβάνοντας υπόψη τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και τις ημερομηνίες λήψης τους.

Phototheca : 2.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Phototheca : Οργανώστε και ταξινομήστε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Phototheca : Οργανώστε και ταξινομήστε τις φωτογραφίες σας" Η διαχείριση στις φωτογραφίες σας ίσως δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Phototheca είναι μία εφαρμογή που σας προσφέρει την καλύτερη οργάνω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>