24 Ιανουαρίου 2018

Photo Blender : Δημιουργήστε κολάζ και προσθέστε κείμενο και αυτοκόλλητα.
Μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε φοβερά κολάζ φωτογραφιών από πολλαπλές φωτογραφίες και να προσθέσετε κείμενο και αυτοκόλλητα. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται 300+ διαφορετικά πρότυπα κολάζ για να μπορείτε να συνδυάσετε φωτογραφίες με διάφορους τρόπους, και να προσαρμόσετε ακόμα πρότυπα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Περιλαμβάνει πολλά καταπληκτικά φίλτρα και σας επιτρέπει να προσθέσετε τα αγαπημένα σας emojis στη φωτογραφία.Υποστηρίζει την αποθήκευση εικόνων σε κάρτα SD (εξωτερική κάρτα SD).

Photo Blender : Δημιουργήστε κολάζ και προσθέστε κείμενο και αυτοκόλλητα.
4/ 5 stars - "Photo Blender : Δημιουργήστε κολάζ και προσθέστε κείμενο και αυτοκόλλητα. " Μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε φοβερά κολάζ φωτογραφιών από πολλαπλές ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>