21 Φεβρουαρίου 2018

jRCaLc : Δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό τιμών αντιστάσεων
Το jRCaLc είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό τιμών αντιστάσεων, προσφέροντας παράλληλα διάφορα εργαλεία σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν σε εργασίες που σχετίζονται με αυτές. Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται προσδιορισμός της τιμής αντίστασης από τον κωδικό χρώματος, προσδιορισμός του κωδικού χρώματος από την τιμή της αντίστασης, προσδιορισμός του προτύπου αντίστασης (E6, E12, E24, E48, E96, E192) σύμφωνα με την αξία της, υποστήριξη για μέτρηση τιμών αντιστάσεων  4 έως 6 ζώνες, υπολογισμός της αντίστασης σε σειρά, υπολογισμός της αντίστασης παράλληλα, υπολογισμός διαιρέτη τάσης, και υπολογισμός αντοχής  LED.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

jRCaLc : Δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό τιμών αντιστάσεων
4/ 5 stars - " jRCaLc : Δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό τιμών αντιστάσεων" Το jRCaLc είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό τιμών αντιστάσεων, προσφέροντας παράλληλα διάφορα εργαλεία σχεδιασμένα για να σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>