08 Δεκεμβρίου 2017

Easy Thumbnails : Δημιουργήστε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας
Το Easy Thumbnails είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που θα σας βοηθήσει να φτιάξτε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας. Μέσα από ένα κομψό interface βρείτε τις εικόνες σας και επιλέξετε τις για επεξεργασία είτε επιλέγοντας τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε μία μία είτε να τις επεξεργαστείτε σε ομάδες. Οι μικρογραφίες μπορεί να δημιουργηθούν σε οποιαδήποτε υπάρχοντα ή νέο φάκελο. Τέλος μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σε μια σελίδα Web χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο HTML.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Easy Thumbnails : Δημιουργήστε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας
4/ 5 stars - "Easy Thumbnails : Δημιουργήστε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας" Το Easy Thumbnails είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που θα σας βοηθήσει να φτιάξτε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>