Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σαςΤο Disk-Space-Explorer 2018 είναι μία χρήσιμη εφαρμογή που σας παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της διανομής αρχείων και της κατανάλωσης χώρου στο δίσκο. Σε σχέση με το Windows Explorer, εμφανίζει τα αποτελέσματα με βάση τους τύπους αρχείων και βοηθάει στον εντοπισμό πιθανώς άχρηστων αρχείων. Τα φίλτρα τύπου αρχείων είναι προσαρμόσιμα, καθιστώντας εύκολη τη σάρωση μονάδων δίσκου για συγκεκριμένα αρχεία, π.χ. βίντεο ή έγγραφα. Οι πίνακες δείχνουν το ποσοστό χρήσης χώρου στο δίσκο για κάθε τύπο αρχείου. 

Για μια πιο λεπτομερή προβολή, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε φακέλους και να προσαρμόζει τα υπάρχοντα φίλτρα τύπου αρχείων ή να δημιουργεί τα δικά του. Με το Disk-Space-Explorer 2018, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν ακριβώς πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες τους, τα βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται οι δυνατότητες απεικόνισης κατανομής αρχείων ανά φάκελο/δομή, ανάλυση της κατανάλωσης χώρου στο δίσκο με βάση τις μορφές αρχείων, εντοπισμός άχρηστων αρχείων, προσαρμογή φίλτρων τύπων αρχείων, πολλαπλοί τύποι γραφημάτων για την απεικόνιση αποτελεσμάτων και δημιουργία προσαρμοσμένων φίλτρων βάσει τύπων αρχείων. Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας" Το Disk-Space-Explorer 2018 είναι μία χρήσιμη εφαρμογή που σας παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της διανομής αρχείων και της κατανάλωση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>