17 Φεβρουαρίου 2018

Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας
Το Disk-Space-Explorer 2018 είναι μία χρήσιμη εφαρμογή που σας παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της διανομής αρχείων και της κατανάλωσης χώρου στο δίσκο. Σε σχέση με το Windows Explorer, εμφανίζει τα αποτελέσματα με βάση τους τύπους αρχείων και βοηθάει στον εντοπισμό πιθανώς άχρηστων αρχείων. Τα φίλτρα τύπου αρχείων είναι προσαρμόσιμα, καθιστώντας εύκολη τη σάρωση μονάδων δίσκου για συγκεκριμένα αρχεία, π.χ. βίντεο ή έγγραφα. Οι πίνακες δείχνουν το ποσοστό χρήσης χώρου στο δίσκο για κάθε τύπο αρχείου. 

Για μια πιο λεπτομερή προβολή, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε φακέλους και να προσαρμόζει τα υπάρχοντα φίλτρα τύπου αρχείων ή να δημιουργεί τα δικά του. Με το Disk-Space-Explorer 2018, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν ακριβώς πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες τους, τα βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται οι δυνατότητες απεικόνισης κατανομής αρχείων ανά φάκελο/δομή, ανάλυση της κατανάλωσης χώρου στο δίσκο με βάση τις μορφές αρχείων, εντοπισμός άχρηστων αρχείων, προσαρμογή φίλτρων τύπων αρχείων, πολλαπλοί τύποι γραφημάτων για την απεικόνιση αποτελεσμάτων και δημιουργία προσαρμοσμένων φίλτρων βάσει τύπων αρχείων. Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "Disk-Space-Explorer 2018 : Δείτε το χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας" Το Disk-Space-Explorer 2018 είναι μία χρήσιμη εφαρμογή που σας παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της διανομής αρχείων και της κατανάλωση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>