Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

ClassicReload : Παίξτε πάνω από 5000 παλιά παιχνίδια Dos και WindowsTo ClassicReload είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή  με 5.000 + παλιά ρετρό abandonware παιχνίδια. Υπάρχει κάτι μαγικό για τα παλιά DOS παιχνίδια που μας γυρίζουν πίσω στην παιδική μας ηλικία όταν τα πράγματα ήταν απλούστερα  χωρίς όλα αυτά τα σύγχρονα γραφικά και εφέ που υπάρχουν στις μέρες μας.

Εκείνη την εποχή αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν κορυφαία παιχνίδια πολλά από τα οποία άφησαν ιστορία και τα οποία ακόμη και σήμερα έχουν πολλούς φίλους. Πολλά από αυτά φέρουν ακόμη τον τίτλο εκείνης της εποχής και έχουν επανακυκλοφορήσει ανανεωμένα και γραμμένα από τους προγραμματιστές για τα σημερινά δεδομένα.

Την δεκαετία του 1980 ήταν το επικρατέστερο λειτουργικό σύστημα για  PC και βαθμιαία αντικαταστάθηκε από διάφορες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows. Αυτά τα παιχνίδια  είναι από μια εποχή όπου υπήρχαν πολλοί τύποι H/Y με διαφορετικό υλικό.  Πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Google Chrome ή  Mozilla Firefox.

Author's Website:
ClassicReload : Παίξτε πάνω από 5000 παλιά παιχνίδια Dos και Windows
4/ 5 stars - "ClassicReload : Παίξτε πάνω από 5000 παλιά παιχνίδια Dos και Windows" To ClassicReload είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή  με 5.000 + παλιά ρετρό abandonware παιχνίδια. Υπάρχει κάτι μαγικό για τα παλιά DOS πα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>