06 Φεβρουαρίου 2018

Bulk Crap Uninstaller : Δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων
Το Bulk Crap Uninstaller είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων. Παρόλο που το BCU κατασκευάστηκε  με επαγγελματικές προδιαγραφές, ωστόσο, από προεπιλογή, είναι τόσο απλό ότι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει αβίαστα! Ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί διαχειριστές απεγκατάστασης μόνο λίγοι πλησιάζουν στο ρυθμό ανίχνευσης και την ευελιξία του Bulk Crap Uninstaller. Το BCU είναι πλήρως ελεύθερο και ανοιχτό. Μπορείτε να το τροποποιήσετε ελεύθερα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας ή ακόμα καλύτερα να το βελτιώσετε για τους υπόλοιπους χρήστες του! Διατίθεται  ως εφαρμογή εγκατάστασης και ως φορητή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Bulk Crap Uninstaller : Δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων
4/ 5 stars - "Bulk Crap Uninstaller : Δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων" Το Bulk Crap Uninstaller είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων. Παρόλο που το BCU κατασκευάστηκε  με επαγγελματικές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>