03 Φεβρουαρίου 2018

Ashampoo Photo Optimizer : Βελτιστοποιήστε με ένα κλικ τις φωτογραφίες σας
Σας λείπει ο χρόνος, η γνώση ή το κίνητρο για να ασχοληθείτε με το πώς θα καλυτερευσετε την ποιότητα στις φωτογραφίες σας;  Τότε το Ashampoo Photo Optimizer  είναι για εσάς. Αναζωογονεί τις φωτογραφίες σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Βελτιστοποιήστε τα χρώματα και τις αντιθέσεις, ρυθμίστε την ευκρίνεια, αφαιρέστε τις γρατσουνιές και το θόρυβο και ευθυγραμμίστε τις φωτογραφίες σας γρήγορα, απλά, χωρίς προηγούμενη γνώση. Με βελτιωμένη δομή, έξυπνους αλγόριθμους, εργαλεία για πορτρέτα και νέα εφέ.

Βελτιστοποίηση με ένα κλικ για φωτεινές και λαμπρές φωτογραφίες. Ωστόσο αν δεν θέλετε μπλέξετε με παραμέτρους και άλλες ρυθμίσεις επιλέξτε φωτογραφίες, πατήστε "Αυτόματη Βελτιστοποίηση" και το Ashampoo Photo Optimizer θα επιλέξει τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Απλά δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος!

Για να αποκτήσετε τον κωδικό του  προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ashampoo Photo Optimizer : Βελτιστοποιήστε με ένα κλικ τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Ashampoo Photo Optimizer : Βελτιστοποιήστε με ένα κλικ τις φωτογραφίες σας" Σας λείπει ο χρόνος, η γνώση ή το κίνητρο για να ασχοληθείτε με το πώς θα καλυτερευσετε την ποιότητα στις φωτογραφίες σας;  Τότε το Ash...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>