Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Ashampoo PDF Free : Δημιουργήστε και ανοίξτε έγγραφα PDFΠρόκειται για μία εφαρμογή για το άνοιγμα, την επεξεργασία και τη δημιουργία εγγράφων PDF. Το Ashampoo PDF Free ανοίγει με ασφάλεια αρχεία PDF και υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ενός αρχείου PDF. Τα έγγραφα PDF είναι συμπαγή και εξοικονομούν χώρο. Σαν μία φορητή, καθολική μορφή αρχείου, το PDF είναι η τέλεια μορφή για τα έγγραφά σας. Το πρόγραμμα έρχεται με ένα εικονικό εκτυπωτή για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έγγραφα PDF για εφαρμογές που υποστηρίζουν τη δυνατότητα εκτύπωσης.

Υποστηρίζει επίσης και βοηθάει τους χρήστες να συμπληρώσουν πεδία κειμένου. Η ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης σε έγγραφα καθιστά εύκολη την εύρεση κειμένου γρήγορα και οι χρήστες μπορούν να αναδιατάξουν, να διαγράψουν ή να εισάγουν σελίδες από άλλα έγγραφα PDF για να προσθέσουν επιπλέον υλικό στα υπάρχοντα έγγραφα PDF. 

Το Ashampoo PDF Free είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και παρέχει μια άλλη εναλλακτική σε σχέση με τους συνηθισμένους προβολείς εγγράφων PDF στη κατηγορία του. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, PDF Reader, δημιουργία PDFs, ενσωματωμένο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή για τη δημιουργία PDFs από οποιοδήποτε πρόγραμμα των Windows, συμπλήρωση διαδραστικών φορμών, συμπλήρωση στατικών φορμών, αναζήτηση σε έγγραφα, μετακίνηση και διαγραφή σελίδων και εισαγωγή σελίδων από υπάρχοντα έγγραφα PDF. Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ashampoo PDF Free : Δημιουργήστε και ανοίξτε έγγραφα PDF
4/ 5 stars - "Ashampoo PDF Free : Δημιουργήστε και ανοίξτε έγγραφα PDF" Πρόκειται για μία εφαρμογή για το άνοιγμα, την επεξεργασία και τη δημιουργία εγγράφων PDF. Το Ashampoo PDF Free ανοίγει με ασφάλεια αρ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>