24 Δεκεμβρίου 2017

Ashampoo Cover Studio 2017 : Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικά καλύμματα
Το Ashampoo Cover Studio 2017 παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για τις ετικέτες των δίσκων και για να δημιουργείτε επαγγελματικά καλύμματα. Είτε χρειάζεται μόνο να σαρώσετε υπάρχοντα καλύμματα, να προσθέσετε μεμονωμένα φόντα ή να βασιστείτε στα διάφορα πρότυπα, θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Νέο χαρακτηριστικό μωσαϊκού για προσαρμοσμένα καλύμματα. Η νέα λειτουργία μωσαϊκού δημιουργεί υψηλής ποιότητας καλύμματα που βασίζονται αυτόματα στις διαδρομές σας. 

Αν βιάζεστε, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τις μικρογραφίες από τις ετικέτες MP3 ή να φορτώσετε ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής αντί να χρειαστεί να εισαγάγετε χειροκίνητα τους τίτλους των τραγουδιών. Ο πλήρης επεξεργαστής σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε και να οργανώσετε ελεύθερα γραμματοσειρές και εικόνες.  Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και γρήγορα τα καλύμματα αυτόματα ή να τα σχεδιάσετε σύμφωνα με τις δημιουργικές σας ανάγκες. Υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα μοντέλα εκτυπωτών, υποστηρίζει λίστες αναπαραγωγής για εύκολη εισαγωγή δεδομένων, χρησιμοποιήστε εικόνες από ετικέτες MP3,εκτυπώστε καλύμματα για οποιοδήποτε τύπο δίσκου, με πρόσθετα θέματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο, βαθμονόμηση του εκτυπωτή για ακριβή αποτελέσματα και πολλές ακόμη ευκολίες.

Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ashampoo Cover Studio 2017 : Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικά καλύμματα
4/ 5 stars - "Ashampoo Cover Studio 2017 : Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικά καλύμματα " Το Ashampoo Cover Studio 2017 παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για τις ετικέτες των δίσκων και για να δημιουργείτε επαγγελματικά καλύμματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>