17 Δεκεμβρίου 2017

Οι 8 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows από την AshampooΗ Ashampoo είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού, στις πωλήσεις, καθώς και σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Τα προϊόντα λογισμικού της Ashampoo αντιπροσωπεύουν τεχνολογικά πρότυπα από την αρχή και είναι γνωστά για την προηγμένη, ώριμη τεχνολογία και τη χρηστικότητα τους. Ωστόσο κατά καιρούς προφέρει εντελώς δωρεάν κάποια από τα προϊόντα της. Έτσι λοιπόν συλλέξαμε και παρουσιάζουμε 8 από τα καλύτερα δωρεάν προϊόντα όλων των κατηγοριών που θα πρέπει να έχει κανείς στον υπολογιστή του. 


1.


Το Ashampoo Office Free σάς παρέχει τρία πανίσχυρα, αποδοτικά και εύκολα στη χρήση προγράμματα σε μια προσιτή σουίτα. Η τέλεια ενσωμάτωση αυτών των τριών προγραμμάτων σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα, με αξιοπιστία και με άνεση είτε αν είστε στο γραφείο ή στο σπίτι. Το Ashampoo Office Free είναι συμβατό με τις μορφές αρχείων του Microsoft Office και ανοίγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει Word, Excel ή PowerPoint αρχεία. Αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ανταλλαγή εγγράφων με τους χρήστες του Microsoft Office. 

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το Ashampoo Office Free τρέχει σε στικάκια USB για να σας παρέχει μια πλήρη σουίτα εν κινήσει και σας προσφέρει όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλές άλλες εργασίες! Η εκτεταμένη σουίτα Ashampoo Office Free περιέχει τα Ashampoo TextMaker, Ashampoo PlanMaker και Ashampoo Presentations.
Το Ashampoo TextMaker είναι ο ειδικός στην επεξεργασία κειμένου. Είτε πρόκειται για επιστολές, φυλλάδια ή επιστημονικές εργασίες, το λογισμικό αυτό παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για κάθε εργασία επεξεργασίας κειμένου. Το Ashampoo TextMaker είναι συμβατό με διάφορες μορφές αρχείων, π.χ. όλες οι μορφές Microsoft Word από την έκδοση 6.0 μέχρι και την 2010. Το Ashampoo PlanMaker είναι ένα πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση λογισμικό υπολογιστικών φύλλων. Με το PlanMaker, δε μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε υπολογιστικά φύλλα αλλά και να εκτελέσετε υπολογισμούς εύκολα με πάνω από 330 ενσωματωμένες λειτουργίες υπολογισμού και δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών γραφημάτων. 

Η πλήρης συμβατότητα με αρχεία XLS και XLSX και η ενσωματωμένη εξαγωγή PDF φέρνουν το λογισμικό στη κορυφή της λίστας.Οι βαρετές και μονότονες παρουσιάσεις είναι πλέον παρελθόν με το Ashampoo Presentations! Επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα και κινούμενα σχέδια καθώς και μεταβάσεις που βασίζονται στη τεχνολογία DirectX μπορούν να προστεθούν εύκολα στις παρουσιάσεις σας.

2.


Πρόκειται για μία εφαρμογή για το άνοιγμα, την επεξεργασία και τη δημιουργία εγγράφων PDF. Το Ashampoo PDF Free ανοίγει με ασφάλεια αρχεία PDF και υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ενός αρχείου PDF. Τα έγγραφα PDF είναι συμπαγή και εξοικονομούν χώρο. Σαν μία φορητή, καθολική μορφή αρχείου, το PDF είναι η τέλεια μορφή για τα έγγραφά σας. Το πρόγραμμα έρχεται με ένα εικονικό εκτυπωτή για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έγγραφα PDF για εφαρμογές που υποστηρίζουν τη δυνατότητα εκτύπωσης.

Υποστηρίζει επίσης και βοηθάει τους χρήστες να συμπληρώσουν πεδία κειμένου. Η ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης σε έγγραφα καθιστά εύκολη την εύρεση κειμένου γρήγορα και οι χρήστες μπορούν να αναδιατάξουν, να διαγράψουν ή να εισάγουν σελίδες από άλλα έγγραφα PDF για να προσθέσουν επιπλέον υλικό στα υπάρχοντα έγγραφα PDF. 

Το Ashampoo PDF Free είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και παρέχει μια άλλη εναλλακτική σε σχέση με τους συνηθισμένους προβολείς εγγράφων PDF στη κατηγορία του. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, PDF Reader, δημιουργία PDFs, ενσωματωμένο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή για τη δημιουργία PDFs από οποιοδήποτε πρόγραμμα των Windows, συμπλήρωση διαδραστικών φορμών, συμπλήρωση στατικών φορμών, αναζήτηση σε έγγραφα, μετακίνηση και διαγραφή σελίδων και εισαγωγή σελίδων από υπάρχοντα έγγραφα PDF.

 3.


Το Ashampoo Photo Commander είναι ίσως από τα καλύτερα προγράμματα για την οργάνωση, επεξεργασία, κοινή χρήση και την παρουσίαση των ψηφιακών φωτογραφιών σας. Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τη διαχείριση των αρχείων ήχου και βίντεο σας. Η εύρεση των φωτογραφιών είναι μία απλή υπόθεση χωρίς να έχει σημασία το πόσο μεγάλη είναι η συλλογή σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε και να αναζητήσετε εικόνες και διπλές εικόνες από τα ονόματα, τις ετικέτες και άλλα χαρακτηριστικά, να δείτε τη συλλογή σας από το φάκελο ή την ημερομηνία, να κάνετε προεπισκόπηση της μικρογραφίας σε όλες τις εικόνες σας και πολλά άλλα.


4. 


Το Ashampoo Music Studio 2018 είναι ένα δοκιμασμένο και ευέλικτο πρόγραμμα για την επεξεργασία και την εγγραφή αρχείων ήχου. Το ριπάρισμα δίσκων ήχου συμβαίνει γρήγορα και and τα κομμάτια που δεν έχουν πληροφορίες, συμπληρώνονται αυτόματα σύμφωνα με τον εκτεταμένο διαδικτυακό κατάλογο. Τα αρχεία μπορούν να εγγραφούν ή να μετατραπούν σε διάφορες μορφές ήχου. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής ήχου δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επεξεργαστούν και να αφαιρέσουν ξεχωριστά κομμάτια και να τους επιτρέψει να διαχωρίσουν κομμάτια σε ξεχωριστά κομμάτια.

Η οργάνωση μουσικών συλλογών είναι άλλο ένα δυνατό σημείο του προγράμματος. Τα μεταδεδομένα μπορούν να επεξεργαστούν, οι χώροι τους να αλλαχθούν και τα αρχεία να μετονομαστούν βάση συγκεκριμένων προσαρμόσιμων σχέδια ονομασίας. Τα τραγούδια μπορούν να μιξαριστούν με αυτόματο σβήσιμο και να εξαχθεί μόνο ο ήχος από υπάρχοντα βίντεο, π.χ. για ήχους κλήσης. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής καλυμμάτων κάνει εύκολο το σχεδιασμό καλυμμάτων χρησιμοποιώντας διάφορα ενσωματωμένα πρότυπα από απλό σχεδιασμό μέχρι και μωσαϊκά. Το κυρίως μενού και η δομή του προγράμματος έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως για γρηγορότερα αποτελέσματα. Ξεχωριστά κομμάτια μπορούν πλέον να αναδιαταχθούν στον επεξεργαστή εύκολα. Έχει προστεθεί υποστήριξη για τη μορφή APE.


5.

H Ashampoo είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες παραγωγής λογισμικού για τα windows. Η εταιρεία κατά καιρούς απελευθερώνει εμπορικά προγράμματα ή δημιουργεί νέα και τα διαθέτει εντελώς δωρεάν. Μία από αυτές τις προσφορές της είναι και το Ashampoo Snap 2018 μέσω του οποίου μπορούμε να πάρουμε εικόνα και βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας. 

Το λογισμικό προσφέρει γρήγορες λύσεις στην καταγραφή της οθόνης σας, την προσθήκη σχολίων και την εξαγωγή περιεχομένου από το Διαδίκτυο. Περιλαμβάνει, έξυπνα εργαλεία επεξεργασίας και ένα εκτεταμένο σετ από γραφικά και εφέ, που βοηθούν τους χρήστες να περιγράψουν περίπλοκες καταστάσεις γρήγορα και εύκολα. Περιλαμβάνει διάφορες επιλογές για το σχολιασμό επιτρέπουν μια ομαλή και άνετη εργασία. Το Ashampoo Snap 2018 υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι και 4K και μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα από 3D παιχνίδια σε πλήρη οθόνη χωρίς απώλειες ποιότητας. 


Το πρόγραμμα τρέχει στο παρασκήνιο μέχρι να ενεργοποιηθεί μέσω των συντομεύσεων του πληκτρολογίου ή της εργαλειοθήκης αυτόματης απόκρυψης. Τα στιγμιότυπα από το διαδίκτυο μπορούν να περιλαμβάνουν το σύνδεσμο προέλευσης σαν κείμενο ή σε μεταδεδομένα για την υποστήριξη επιπλέον επιλογών. 

Χάρη στην υποστήριξη πολλαπλών πυρήνων, πολύπλοκες διαδικασίες όπως η εγγραφή βίντεο σε πλήρη οθόνη ή η προβολή κολάζ πραγματοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα.  Υποστηρίζονται περιβάλλοντα πολλαπλών οθονών με διάφορες αναλύσεις. Τα αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν τοπικά ή να μεταφορτωθούν στο cloud.

6. 


Τα Windows σίγουρα έχουν βελτιωθεί, ωστόσο η ανάγκη για αποτελεσματική συντήρηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αν δεν καθαρίζετε τακτικά το σύστημα του υπολογιστή σας, τα σκουπίδια που μαζεύονται με την πάροδο του χρόνου το καθιστούν πιο αργό και μπορεί να προκαλέσουν ανεξήγητα σφάλματα. Με την αξιοπιστία 11 ετών εμπειρίας, το Ashampoo WinOptimizer Free καθιστά τη συντήρηση των Windows γρήγορη και εύκολη. 

Διατηρεί τον υπολογιστή σας σε καλή κατάσταση, όσο την πρώτη ημέρα που τον αγοράσατε. Εκτός από την αποτελεσματική συντήρηση των Windows, έχετε επίσης μια ολόκληρη σουίτα από ισχυρά, εύχρηστα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να λειτουργεί ακριβώς όπως εσείς θέλετε.Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται πολλές νέες επιλογές όπως Internet Cleaner, πιο ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση μητρώου, πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού δίσκου, βελτιωμένη βελτιστοποίηση με ένα κλικ, μονάδα AntiSpy, defragmenter σκληρών δίσκων.

 7. 


Το Ashampoo Burning Studio Free είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα εγγραφής. Σε αυτή την έκδοση έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες και πολλές διορθώσεις και αλλαγές.Το αποτέλεσμα, ένα πολύ καλύτερο, πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα εγγραφής CD, DVD και Blu-ray. Mπορείτε να γράψετε αρχεία και φακέλους σε CD δεδομένων / DVD / Blu-ray, να δημιουργήσετε Audio CD από WAV, MP3, FLAC, WMA και Ogg Vorbis αρχεία, να γράψετε ένα MP3-CD από τα αρχεία MP3 σας, να γράψετε βίντεο DVD, Video CD (VCD) ή Super Video CD (S-VCD) να κάνετε διαγραφή CD-RWs / DVD+RWs / DVD-RWs/ DVD-RAM/ BD-REs πολλά άλλα. Περιέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για περισσότερα από 1700 cd/dvd/ Blu-ray burners.

8. 


Τα Windows 10 προσφέρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η εικονική βοηθός Cortana που αυξάνει την λειτουργικότητα του υπολογιστή σας και κάνει την επαφή με τα Windows  πιο εύκολη. Για να καταστεί όμως αυτό δυνατό, τα Windows 10 πρέπει να συλλέγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Επίσης, αναλύει το προφίλ χρηστών για την προβολή διαφημίσεων από το χρήστη . Έτσι, από προεπιλογή, τα Windows 10 είναι ρυθμισμένα να συγκεντρώνουν περισσότερα δεδομένα από ό, τι πολλοί χρήστες θα ήθελαν. Το Ashampoo AntiSpy for Windows 10 είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ απόδοσης και ιδιωτικότητας αφού σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποια δεδομένα επιθυμείτε να να συλλέγονται.


Για να αποκτήσετε τον κωδικό του κάθε προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Οι 8 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows από την Ashampoo
4/ 5 stars - "Οι 8 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows από την Ashampoo" Η Ashampoo είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού, στις πωλήσεις, καθώς και σε ιστοσελίδε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>