25 Νοεμβρίου 2017

Πώς να εγκαταστήσετε παιχνίδια των windows 7 στα windows 10Τα Windows 7 διαθέτουν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια με όμορφα, εντυπωσιακά γραφικά και μερικά μεγάλα παιχνίδια όπως το Chess Titans, το Mahjong Titans και Purble Place. Ωστόσο για κάποιο λόγο, η Microsoft αποφάσισε να διακόψει τα παιχνίδια αυτά και να μην τα συμπεριλάβει στις επόμενες εκδόσεις. Σήμερα για τους λάτρεις των αυτών των παιχνιδιών υπάρχει λύση να τα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. Έτσι λοιπόν δεν μένει παρά να κατεβάσετε το αρχείο να το αποσυμπιέσετε να τρέξετε τον installer της εφαρμογής και σε πολύ λίγο χρόνο τα παιχνίδια θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Πώς να εγκαταστήσετε παιχνίδια των windows 7 στα windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να εγκαταστήσετε παιχνίδια των windows 7 στα windows 10" Τα Windows 7 διαθέτουν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια με όμορφα, εντυπωσιακά γραφικά και μερικά μεγάλα παιχνίδια όπως το Chess T...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>