Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

TAGAP 3 : 2D παιχνίδι δράσης με εκπληκτικά γραφικά και ήχοΠρόκειται για ένα 2D  παιχνίδι δράσης που διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο, ικανό να σας προσφέρει αρκετές ώρες απόλαυσης. Χρησιμοποιεί το OpenGL, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μη γραμμική απόδοση 3D σκηνών.

Το  TAGAP 3 βασίζεται στη γραμμική απόδοση. Για να λειτουργήσει αυτό σε όλους τους συνδυασμούς υλικού και οδηγών, χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί μια τεχνική που ονομάζεται ΄΄έξαψη΄΄. Είναι συμβατό με τα πιο γνωστά GamePad (Xbox 360™ Controller και Logitech) και σχεδιάστηκε ειδικά για να τρέξει σε περιβάλλον Microsoft Windows.

Το σενάριο είναι το εξής : Ο τρελός επιστήμονας γιατρός Glowenko σχεδιάζει να καταλάβει τον κόσμο. Ένας από τους πιγκουίνους, με την κωδική ονομασία Pablo, δεν βρίσκει καθόλου καλή την ιδέα και δραπετεύει, για να βρεθεί να αγωνίζεται ενάντια σε ενάντια σε ένα μεγάλο στρατό κλωνοποιημένων πιγκουίνων. Ο τελικός σκοπός σας είναι να βρείτε τον τρελό επιστήμονα Glowenko  και να τον σταματήσετε.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
TAGAP 3 : 2D παιχνίδι δράσης με εκπληκτικά γραφικά και ήχο
4/ 5 stars - "TAGAP 3 : 2D παιχνίδι δράσης με εκπληκτικά γραφικά και ήχο" Πρόκειται για ένα 2D  παιχνίδι δράσης που διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο, ικανό να σας προσφέρει αρκετές ώρες απόλαυσης. Χρησιμ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>