09 Ιανουαρίου 2018

Rollip : Online εφαρμογή για να προσθέσετε φίλτρα στις φωτογραφίες σας
Το Rollip είναι μία ακόμη εξαιρετική online εφαρμογή, απλή στη χρήση, μέσω της οποίας μπορείτε να προσθέσετε πάνω από 80 διαθέσιμα εφέ στις φωτογραφίες σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Clik to Create, επιλέξτε οποιοδήποτε από τις  δεκάδες διαθέσιμα φίλτρα της εφαρμογής, ανεβάστε τη φωτογραφία σας και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα. Από εκεί και μετά επιλέξτε αν επιθυμείτε κάποιο άλλο φίλτρο, προσθέστε κείμενο στη φωτογραφία ή αλλάξτε τo πλαίσιο, τέλος κατεβάστε τη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να διατηρήσετε τις προεπιλεγμένες διαστάσεις αλλά και να την σώσετε ως εικόνα υψηλής ποιότητας.

Author's Website:

Rollip : Online εφαρμογή για να προσθέσετε φίλτρα στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Rollip : Online εφαρμογή για να προσθέσετε φίλτρα στις φωτογραφίες σας" Το Rollip είναι μία ακόμη εξαιρετική online εφαρμογή, απλή στη χρήση, μέσω της οποίας μπορείτε να προσθέσετε πάνω από 80 διαθέσιμα εφέ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>