09 Ιανουαρίου 2018

PhotoWonder-Pro Beauty Photo Editor&Collage Maker : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας
Με το PhotoWonder μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες και με στυλ φωτογραφίες. Με πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες σε 218 χώρες, η εφαρμογή κατατάσσεται μεταξύ των top 5 εφαρμογών γραφικών για κινητά. Στα κύρια χαρακτηριστικά του Photo Wonder περιλαμβάνονται, φίλτρα κάμερας, δυνατότητες επεξεργασίας όπως περικοπή, περιστροφή, φωτεινότητα, αντίθεση. Χρωματίστε τις φωτογραφίες σας με τις ειδικές ψηφιδωτές βούρτσες, δημιουργήστε όξυνση και προσθέστε βινιέτες για να δώσετε μια διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση, τέλος δοκιμάστε τη μεγάλη συλλογή φωτογραφικών φίλτρων της εφαρμογής.

PhotoWonder-Pro Beauty Photo Editor&Collage Maker : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "PhotoWonder-Pro Beauty Photo Editor&Collage Maker : Επεξεργαστείτε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας" Με το PhotoWonder μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες και με στυλ φωτογραφίες. Με πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες σε 218 χώρες, η εφα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>