24 Ιανουαρίου 2018

Photo Editor All : Όλα σε ένα εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών και κολάζ
Όλα σε ένα, εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, με δυνατότητες κολάζ, PIP, με πολλά φωτογραφικά φίλτρα και δυνατότητες προσθήκης κειμένου. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο στις φωτογραφίες σας  και διαφορετικές υφές φόντου.

Προσθέστε φωτογραφίες ξεχωριστά με το όνομα σας και διακοσμήστε τις με το κατάλληλο στυλ γραμματοσειράς, αυτοκόλλητα και τα φίλτρα. Αν τώρα θέλετε να τις επεξεργαστείτε, η εφαρμογή περιλαμβάνει για το σκοπό αυτό, ένα πολύ ισχυρό editor, με πολλές λειτουργίες όπως φίλτρα, εφέ, ρύθμιση φωτισμού, αυτοκόλλητα, προσθήκη κειμένου και άλλα. 

Περιλαμβάνει επίσης, δυνατότητες κολάζ με πολλές διατάξεις. Συγκεκριμένα σας περιμένουν 200 + πλέγματα, πορτρέτα κολάζ και σχεδιαγράμματα που ταιριάζουν σε όλες τις φωτογραφίες. Μπορείτε ακόμη, να συγχωνεύσετε ή να συνδυάσετε πολλές εικόνες. Υποστηρίζει πολλά στυλ πλαισίων, εφέ και σχήματα. Τέλος, μπορείτε να διορθώσετε το χρώμα της φωτογραφίας να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και να προσθέσετε το κατάλληλο φίλτρο ανάλογα με τη φωτογραφία.

Photo Editor All : Όλα σε ένα εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών και κολάζ
4/ 5 stars - "Photo Editor All : Όλα σε ένα εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών και κολάζ" Όλα σε ένα, εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, με δυνατότητες κολάζ, PIP, με πολλά φωτογραφικά φίλτρα και δυνατότητες προσθήκης κειμένο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>