08 Φεβρουαρίου 2018

Mobile Media Converter : Mετατροπέας ήχου και βίντεο μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο
Το Mobile Media Converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας ήχου και βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο, όπως MP3, Windows Media Audio (wma), Ogg Vorbis Audio (ogg), Wave Audio (WAV), MPEG video, AVI, Windows Media (AMR) και 3G βίντεο (AMR) και 3GP βίντεο. Υποστηρίζονται βίντεο MP4 συμβατά με iPod / iPhone και PSP. Επιπλέον, μπορείτε να καταργήσετε και να προσθέσετε νέες μορφές ή συσκευές μέσω του Διαδικτύου. 

Μπορείτε να κόψετε τα κλιπ σας για δημιουργία ήχου ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό και να περικόψετε τα βίντεό σας για να αφαιρέσετε μαύρες ράβδους πάνω / κάτω ή άλλα ανεπιθύμητα μέρη της εικόνας. Επιπλέον, οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι μπορούν να κωδικοποιηθούν στο βίντεο για την παρακολούθηση ταινιών ή εκπομπών με υπότιτλους σε συσκευές που δεν τις υποστηρίζουν.

Τέλος, ένας ενσωματωμένος DVD ripper είναι διαθέσιμος για να μετατρέψει τα δικά σας DVD σε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες μορφές. Το πρόγραμμα διαθέτει ένα GUI (γραφικό περιβάλλον χρήστη) που σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο.  Οι μορφές 3GP και AMR χρησιμοποιούνται για εγγραφές MMS, βίντεο και ήχου, κλπ. Ο μετατροπέας κινητών AMR και ο μετατροπέας κινητής τηλεφωνίας 3GP έχουν αντικατασταθεί από το Mobile Media Converter.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Mobile Media Converter : Mετατροπέας ήχου και βίντεο μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο
4/ 5 stars - "Mobile Media Converter : Mετατροπέας ήχου και βίντεο μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο" Το Mobile Media Converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας ήχου και βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο, όπω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>