Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Πώς να κάνετε επαναφορά του Microsoft StoreH Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 10 παρ΄ότι έχει βελτιστοποιήσει το Microsoft Store δεν λείπουν τα προβλήματα. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, όπως σφάλματα, άρνηση εκκίνησης του Microsoft store και άλλα θέματα όπως εμφάνιση μηνυμάτων λαθών κ.λ.π.

Αν και και κάποια από αυτά μπορεί να λυθούν με μία απλή επανεκκίνηση του υπολογιστή μας στην περίπτωση που επιμένουν υποδηλώνουν πρόβλημα. Ωστόσο η Microsoft έχει προβλέψει και έχει αναπτύξει για το σκοπό ένα τρόπο επαναφοράς του Microsoft Store. Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα τέτοιου είδους που επιμένουν μπορείτε με ένα πολύ απλό τρόπο να κάνετε Reset το Microsoft Store έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά. Ας δούμε όμως τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ

1.

Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε τη λέξη εφαρμογές και μόλις εμφανιστεί η λέξη στην αναζήτηση κάντε κλικ επάνω της.

2. 
Στην επόμενη καρτέλα και στο πεδίο αναζήτηση σε αυτή τη λίστα πληκτρολογήστε Store, κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Strore και μετά κάντε κλικ στην επιλογή για προχωρημένους.

3. 

Τέλος,  στην επόμενη καρτέλα απλά πατήστε το κουμπί επαναφορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα θα λυθεί ωστόσο αν επιμένει θα δούμε πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σε επόμενα άρθρα μας.
Πώς να κάνετε επαναφορά του Microsoft Store
4/ 5 stars - "Πώς να κάνετε επαναφορά του Microsoft Store" H Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 10 παρ΄ότι έχει βελτιστοποιήσει το Microsoft Store δεν λείπουν τα προβλήματα. Πολλοί χρήστες αν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>