Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Labrys : Αντικαταστήστε το κλασικό μενού έναρξης των Windows



Το Labrys είναι μία εφαρμογή που αντικαθιστά το μενού Έναρξη των Windows και το παράθυρο διαλόγου εκτέλεσης εντολών. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές εξομοίωσης στο μενού Έναρξης, το Labrys δεν μιμείται τη διάταξη ή την οπτική εμφάνιση των μενού εκκίνησης που υπήρχαν πριν από τα Windows 8. Αντίθετα, η Labrys χρησιμοποιεί νέες προσεγγίσεις για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και βοηθητικά προγράμματα γραμμής εντολών με πληκτρολόγιο, ποντίκι ή άγγιγμα οθόνης.

Περιλαμβάνει, γρήγορη πλοήγηση σε λίστα εφαρμογών με αλφαβητικό ευρετήριο, συνειδητή χρήση χώρου οθόνης - το πλάτος του μενού μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα ενώ χρησιμοποιείται ολόκληρο το ύψος, υποστηρίζει μινιμαλιστική προβολή - χωρίς εικονίδια ή μεγάλα στοιχεία μενού, φίλτρα για συντομεύσεις,ωσυνδυασμένο πλαίσιο αναζήτησης / εντολών. 


Για όλες τις εφαρμογές που τους παρέχονται, εμφανίζονται τα τετραγωνίδια. Μπορεί να εκκινήσει σύγχρονες (μετρό) εφαρμογές, προσφέρει πλήρη λίστα επιλογών τροφοδοσίας, ευέλικτη ρύθμιση χρώματος θέματος, προσαρμόσιμος κατάλογος εκτελεστών εντολών. Με πολύ μικρές απαιτήσεις τόσο από πλευράς κατανάλωσης μνήμης όσο και από υπολογιστική ισχύ και υποστήριξη οθονών Hi-DPI.  Λειτουργεί σε  Windows με 7 SP1 Windows 8.1 και Windows 10.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





Labrys : Αντικαταστήστε το κλασικό μενού έναρξης των Windows
4/ 5 stars - "Labrys : Αντικαταστήστε το κλασικό μενού έναρξης των Windows " Το Labrys είναι μία εφαρμογή που αντικαθιστά το μενού Έναρξη των Windows και το παράθυρο διαλόγου εκτέλεσης εντολών. Σε αντίθεση με πολ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>